Я обираю НУБІП України!

23 червня 2017 року

Випускниця ВСП Шевченківського коледжу Уманського Національного університету садівництва Стецюра Юлія продовжуватиме здобувати фах землевпорядника в НУБіП України!

– Розкажи коротко про себе. Які маєш досягнення в навчанні, спорті тощо?
Закінчую Шевченківський коледж (село Шевченкове Черкаської області). Завжди отримувала високі оцінки з фахових предметів. До речі, нещодавно в коледжі відбулося свято - "Студентське визнання", приурочене до Дня землевпорядника, де мені вручили грамоту як переможниці конкурсу «Кращий землевпорядник».
– Чому обрала фах землевпорядника?
Я живу в невеличкому населеному пункті і вибір, де працювати після здобуття професії, невеликий. Але чим займається землевпорядник  - знають всі! Це шанований фахівець, який потрібен  при вирішенні багатьох питань. Він, зокрема, приймає участь в підготовці матеріалів для оформлення договорів оренди; здійснює контроль за використанням та охороною земель; здійснює на території сільської ради облік і звітність у сфері регулювання земельних відносин; надає довідки громадянам про наявність земельних ділянок та їх розмір, а також здійснює багато інших функцій.
І головне – коледж, в якому навчаюся, недалеко від хати (сміється), не потрібно далеко їздити. Однак після закінчення  коледжу вирішила не зупинятися на досягнутому й навчатися далі – здобувати вищу освіту.
– Чому саме НУБіП України?
– Під час навчання в коледжі до нас приїжджала з профорієнтаційною роботою старший лаборант кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі Оксана Олександрівна Хворостенко, яка розповіла про переваги навчання в НУБіП України. Вона також розповіла про кафедру, на якій працює нині, та дисципліни, яким навчають студентів – про цифрове оброблення космічних та аерознімків, геоінформаційні технології, їх застосування в землевпорядній справі. Такі знання можна здобути не у всіх навчальних закладах. А ще Оксана Олександрівна сама після закінчення нашого коледжу обрала саме цей університет і дуже задоволена отриманими знаннями, про що розповідала нам.
 
 
Розмову провела Антоніна Москаленко,
доцент кафедри геоінформатики і
аерокосмічних досліджень Землі
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook