Відбулась робота ІV секції VІІ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»

28 квітня 2017 року
м. Київ, НУБіП України, навчальний корпус №11 аудиторія №359

              Наукові конференції посідають важливе місце у вирішенні наукових, практичних, і методичних проблем та сприяють узагальненню і поширенню результатів наукових досліджень. Особливо це стосується молоді, яка під час проведення таких заходів підвищує свій науковий рівень, розширює кругозір, налагоджує стосунки з дослідниками інших ВУЗів та наукових установ. Така консолідація зусиль вчених направлена на розробку ефективних методів, технологій і обладнання для виробництва безпечної, якісної сировини та харчових продуктів.

            Саме ці питання були розглянуті під час роботи секцій VІІ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства», яка проходила 27, 28 квітня 2017 року в нашому університеті на базі факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК.
            Зокрема робота четвертої секції, яка проходила на базі кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК, була присвячена сучасним тенденціям у питаннях інтенсифікації процесів та розробки сучасного обладнання для виробництва та переробки продукції АПК. На розгляд секції було надіслано 69 тез з багатьох навчально-наукових установ України і світу, а саме: Національний університет біоресурсів і природокористування України, Національний університет харчових технологій, ДВНЗ «Український державний хіміко-технологічний університет», Національний педагогічний університет ім. М.П. Драгоманова, Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Одеська національна академія харчових технологій, Таврійський державний агротехнологічний університет, Науково-інноваційна компанія «ЕЛКО», Вінницький національний аграрний університет, Ташкентський державний технічний університет імені Іслама Карімова, Узбекистан, Люблінський університет, республіка Польща, Державний вищий професійний інститут ім. проф. С. Тарновського, республіка Польща, Словацький аграрний університет в м. Нітра, Технічний університет, Болгарія.
            За матеріалами секції було зроблено 18 доповідей, які викликали великий інтерес та жваву дискусію серед учасників. Доповідачам було задано велику кількість питань, що свідчить про актуальність тем доповідей за результатами наукових досліджень. Найбільш цікаві доповіді були відмічені дипломами конференції І, ІІ, ІІІ ступеню.
При підведенні підсумків учасники відмітили високу якість організації та проведення роботи секції, і висловили надію про подальше спілкування з порушених наукових тем, зокрема і під час роботи наступних конференцій.
            Ми з нетерпінням чекатимемо наших колег з цікавими доповідями. До наступних зустрічей!
 
Секретар секції №4 «Процеси і обладнання
виробництва та переробки продукції АПК»
доцент кафедри ПіОПП АПК Михайло Муштрук
 
Завантажити матеріали конференції можна за посиланнями: 
Збірник праць конфернеції 2017 р.    Програма конференції 2017 р.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook