Проректори з наукової роботи вишів аграрного профілю провели круглий стіл на базі НУБіП

4 травня 2017 року

    Зініційований нашим університетом при підтримці науково-методичного центру «Агроосвіта» круглий стіл зібрав на базі НУБіП проректорів з наукової роботи вишів аграрного профілю. Тематика як на сьогодні вельми актуальна – «Особливості підготовки наукових проектів для участі у конкурсному відборі Міністерства освіти і науки України»
     Університет, де не твориться наука, поступово переходить в розряд професійних навчальних закладів, звертаючись до колег, підкреслив ректор Станіслав Ніколаєнко. Він представив НУБіП як дослідницький виш, розповів про його наукові можливості і міжнародні зв’язки, мережу навчально-наукових лабораторій, якими може пишатися будь-який найкращий університет, створення філій кафедр на базі інститутів НААН. І навів учасникам старий круглого столу старий, але дуже вірний девіз: роби, як я!

    Про нормативні вимоги до атестації наукових кадрів вищої кваліфікації йшлося у виступі начальника відділу моніторингу діяльності наукових установ та ВНЗ з питань атестації наукових кадрів Міносвіти Михайла Голубєва.

     Участь вишів аграрного профілю, зокрема і НУБіП, у конкурсному відборі наукових проектів МОН України була основною у інформації першого проректора Ігоря Ібатулліна

     Про роль ДУ НМЦ «Агроосвіта» у проведенні наукових досліджень в аграрній галузі розповіла Тетяна Іщенко

      Свою точку зору на озвучену проблематику висловили і ряд їхніх колег. 
     Гостей познайомили з територією університету (а тут є що показати!), його факультетами та ННІ, Українською лабораторією якості і безпеки продукції АПК.

Валентин Обрамбальський

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook