В НУБіП розпочався ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Загальна екологія»

25 квітня 2017 року

     Національний університет біоресурсів і природокористування приймає ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Загальна екологія» для спеціальностей технологічних, інженерно-будівельних, транспортних, екологічних, медичних, аграрних, ветеринарних вищих навчальних закладів.

     Олімпіада такого рівня з загальної екології у нашому університеті проходить вперше. Вона зібрала 120 учасників з більш ніж 50 міст України: свої сили приїхали спробувати студенти зі Львова, Харкова, Дніпропетровська, Одеси, Запоріжжя, Луцька, Бережан, Житомира, Івано-Франківська, Миколаєва, Херсона, Сум, Чернігова, Полтави, Черкас.

     Сьогодні зареєструвалися 88 учасників екологічних спеціальностей з класичних, аграрних, екологічних, технічних, ветеринарних вишів та 32 учасники не екологічних спеціальностей з університетів медичної, технічної сфери, культури і мистецтв та інших. Вже завтра вони розпочнуть боротьбу за звання найкращих. 

     Оцінюватиме знання учасників професійне журі під головуванням професора кафедри загальної екології та безпеки життєдіяльності Віталія Гайченка. Йому допомагатимуть доценти Людмила Соломенко, Валерія Бондарь, Олена Наумовська. А також наші колеги з інших вишів – доцент кафедри екології та біології Львівського національного аграрного університету Богдан Кректун, завідувач кафедри екології Національного університету водного господарства та природокористування Микола Клименко, доцент кафедри екології та охорони довкілля Одеського державного екологічного університету Алла Колісник і доцент кафедри землеробства, геодезії та землеустрою Миколаївського аграрного університету Тетяна Макушкіна.

     Бажаємо учасникам показати себе як можна краще та нехай переможе сильніший!

Юлія Рибалко,
заступник декана
факультету захисту рослин, біотехнології та екології 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook