Богдан Михайло виконав норматив на звання майстра спорту України

11 квітня 2017, 18:00
11в, Героїв Севастополя вул., Київ, Україна

8−9 квітня відбулася подія, якої чекали багато-хто Відкритий Чемпіонат України з пауерліфтингу та окремих вправ, серед аматорів і професіоналів − 2017! Спортивний комплекс "Меридіан" гостинно відчинив свої двері для глядачів. Вхід був вільний і багато киян та гостей міста змогли побачити змагання найсильніших атлетів України. Боротьба між спортсменами за перемогу і призові місця була відчайдушна.

У цій без перебільшення грандіозній події також приймав участь студент ІІ курсу факультету ветеринарної медицини Михайло Богдан, який змагався у становій тязі у ваговій категорії 82,5 кг. Станова тяга це складна багатоскладова вправа, у якій бере участь більше м'язів, ніж в будь-якій іншій силовій вправі, що прекрасно розвиває силу і мускулатуру всього тіла. Саме станову тягу, поряд з присіданнями, відносять до тих вправ, які пришвидшують обмін речовин, що тим самим покращує здатність м'язів рости.

У важкій та напруженій боротьбі серед 15-ти учасників даної вагової категорії Михайло посів V місце. Хороший результат, тим паче, що головним завданням Михайла було все-таки отримати звання майстра спорту України. Ситуація була дуже напруженою, але поборовши себе, йому зрештою вдалося це зробити, піднявши вагу 220 кг.

Вітаємо Михайла, бажаємо не зупинятися на досягнутому та підкорювати нові спортивні вершини!

Микола Цвіліховський

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook