Екопросвіта: екскурсія Києвом для іноземних студентів університету

25 лютого 2017 року

     Іноземні студенти та слухачі курсів мовної підготовки нашого університету традиційно приймають активну участь у культурно масових, спортивних заходах та художній самодіяльності та інших сферах студентського життя. 

     В рамках сучасної екопросвіти та з метою пізнання природної фауни України та світ, а також знайомства з історією Києва, 20 лютого вони відвідали один з унікальних об’єктів Європи – Київський зоологічний парк, який має колекція більш 330 біологічних видів.

     Серед великого різноманіття копитних травоїдних, хижаків та приматів, птахів, риб, плазунів, амфібій та комах студенти з великою радістю та гордістю знаходили представників природного середовища саме своєї країни, ділилися враженнями та спогадами про них та цим істотно доповнювали інформацію гіда. 


 

     В атмосфері веселої екскурсії складалося враження, що тварини також відповідали взаємною повагою та теплотою до своїх відвідувачів з рідного краю: Китаю, Туркменістану, Таджикистану, Туреччини, Ізраїлю, Йорданії, Гани, Конго та Камеруну.

     Програма загального екскурсу мала цікаве несподіване та неформальне продовження. Студенти в прямому та переносному сенсі значно розширили свій кругозір та світогляд при катанні на колесі огляду, де перед очима відкрився прекрасний краєвид Києва з висоти пташиного польоту. 

     Наприкінці зустрічі діти з різних країн відвідали “Фонтан Щастя” та загадали свої заповітні побажання. Загалом можна сказати, що всі отримали не тільки гарний настрій та позитив, та ще й відчули себе однією дружньою, веселою, великою родиною.

     Від імені всіх студентів висловлюємо щиру подяку адміністрації зоологічного парку за інформаційну та організаційну підтримку заходу.

Володимир Афанасенко,
заступник директора ННЦ міжнародної діяльності  

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook