ГІРКИЙ КОРІНЬ УЧЕННЯ, АЛЕ ПЛОДИ ЙОГО СОЛОДКІ: МАГІСТРИ ЕКОНОМІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ УСПІШНО ЗАХИСТИЛИ СВОЇ РОБОТИ

17 грудня 2016 року

Завершальним етапом навчання магістрів на економічному факультеті Національного університету біоресурсів і природокористування є виконання та захист перед Екзаменаційною комісією магістерської роботи, головною метою якої є визначення рівня теоретичної та практичної підготовки випускника.

У період з 5 по 15 грудня 2016 року відбуватимуться засідання Екзаменаційних комісій із захисту випускних магістерських робіт магістрами Економічного факультету 2016 року під головуванням:

  1. Рогач С.М. - д. е. н., професор, завідувач кафедри економіки підприємства ім. проф. Н. І. Романенка (спеціальність «Економіка підприємства»);
  2. Савчук В.К. - д. е. н., професор, завідувач кафедри статистики та економічного аналізу (спеціальність «Облік та аудит»);
  3. Давиденко Н.М. – д. е. н., професор, завідувач кафедри фінансів (спеціальність «Фінанси і кредит»);
  4. Худолій Л.М. – д. е. н., професор, завідувач кафедри оподаткування і страхування (спеціальність «Оподаткування»);

 

 

Серед обраних магістрами тематик досліджень варто відзначити наступні: «Розвиток людського капіталу в аграрному секторі», «Організація забезпечення інноваційного розвитку підприємства», «Формування прибутку в сільськогосподарських підприємствах та шляхи його збільшення», «Забезпечення ефективного виробництва цукрових буряків на інноваційних засадах», «Організація та перспективи ефективного виробництва насіння соняшнику в сільськогосподарських підприємствах», «Формування конкурентних переваг та підвищення ефективності виробництва продукції птахівництва», які є актуальними, спрямовані на вирішення актуальних практичних завдань, містять нові факти, що підкріплюють відомі положення, по-новому трактують уже відомі факти, відповідають сучасному стану та перспективам розвитку економічної науки.

 

 

Члени ЕК відзначають високий рівень знань випускників із загальних і спеціальних дисциплін, їхнє уміння застосовувати отримані знання, навички для вирішення конкретних практичних задач. Роботи магістрів 2016 містять елементи наукової новизни та експериментальних досліджень, розробку технологічних проблем, питань автоматизації виробничих процесів. Випускні магістерські роботи мають науково-практичну цінність, поєднують теоретичне висвітлення питання теми з аналізом практики.

 

 

На захистах магістерських робіт були присутні представники роботодавців, зокрема на засіданні комісії по спеціальності Фінанси і кредит був присутній Ковальський Юрій Васильович, партнер інвестиційної компанії ПрАТ «Український фондовий холдинг», який високо оцінив підготовку магістрів за даною спеціальністю та надав свої рекомендації щодо подальшого удосконалення підготовки фахівців на Економічному факультеті.
Засідання комісії по захисту магістерських робіт Спеціальності «Оподаткування» проходило за безпосередньої участі Гавриш Тетяни Григорівни, головного державного податкового ревізора-інспектора відділу контрольно-перевірочної роботи управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДФС у м.Києві, яка також відзначила високий рівень підготовки фахівців з оподаткування та вказала на те що два випускники з тих хто захищалися запрошені на роботу до Голосіївського районного відділення ДПІ у м.Києві.


Отож, «Маючи запаси терпіння і проявивши завзятість, насіння, посіяного знання, неодмінно дадуть хороші сходи. Гіркий корінь учення, але плоди його солодкі» ,- зазначав Леонардо да Вінчі.
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook