На факультеті успішно пройшли акредитацію напрям підготовки 6.010106 «Соціальна педагогіка»

13 грудня 2016, 19:11

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 259-А від 21.11.2016 року в університеті з 29 листопада по 1 грудня працювала експертна комісія на гуманітарно-педагогічному факультеті з метою проведення чергової акредитаційної експертизи підготовки бакалаврів, магістрів з напряму підготовки і спеціальності 6.010106,  8.01010601 «Соціальна педагогіка» у Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

До складу експертної комісії увійшли: голова комісії Гедзик Андрій Миколайович – перший проректор Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, доктор педагогічних наук, професор та Романовська Людмила Іванівна – завідувач кафедри соціальної роботи і соціальної педагогіки Хмельницького національного університету, доктор педагогічних наук, професор.

Керівництвом гуманітарно-педагогічного факультету були створені всі необхідні умови для роботи експертної комісії. Члени експертної комісії оглянули аудиторії, навчальні лабораторії факультету.

Проведено зустріч із деканом гуманітарно-педагогічного факультету Василем Шинкаруком та начальником навчального відділу Оксаною Зазимко.  Після офіційних зустрічей експерти працювали з матеріалами акредитаційної справи.

Завідувач кафедри Леся Вікторова звернула особливу увагу на те, що робота кафедри зосереджена на освітніх та наукових питаннях розвитку соціальної педагогіки за сучасних суспільних викликів в умовах трансформації економічних та соціальних відносин, упровадженні інновацій цифрової освіти у підготовці майбутніх фахівців, вирішення проблем діяльності суб’єктів соціальної сфери, розробленні положень теорії і практики соціального виховання, корекційної педагогіки і психології, а навчальні плани адаптуються до системи вищої освіти провідних країн світу.

Висновок комісії одностайний: в Національному університеті біоресурсів і природокористування України витримані всі вимоги щодо акредитації підготовки фахівців із напряму підготовки і спеціальності 6.010106,  8.01010601 «Соціальна педагогіка».

За результатами роботи експертною комісією підписано позитивний експертний висновок акредитаційної експертизи підготовки бакалаврів, магістрів із напряму підготовки і спеціальності 6.010106,  8.01010601 «Соціальна педагогіка» у НУБіП України.


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook