Запрошуємо взяти участь у науковому семінарі лабораторії біосенсорики

13 грудня 2016, 11:00
Корпус № 4, кім. 14

     13 грудня 2016 року на базі НУБіП (навчальний корпус № 4, кім. 14) об 11-00 лабораторія біосенсорики кафедри молекулярної біології, мікробіології та біобезпеки НУБіП спільно з колегами кафедри експериментальної фізики Одеського національного університету імені І.І. Мечникова проводитимуть науковий семінар. 

     На семінарі розглядатимуть проблематику експресного контролю якості продуктів і стану довкілля та ранньої біохімічної діагностики хвороб людей та тварин за допомогою нового покоління інструментальних аналітичних засобів, зокрема, на основі принципів біосенсорики.

     Доповідачі мають намір обґрунтувати перспективність використання наноструктур в якості елементів для реєстрації фізико-хімічних процесів, що виникають при взаємодії селективних сайтів з аналітами, які піддаються реєстрації. Так молодший науковий співробітник Одеського національного університету імені І.І. Мечникова Алла Терещенко представить доповідь «Застосування наноструктурованих плівок оксиду титана в оптичних біосенсорах», а аспірант Валерій Миндрул – «Нанокомпозити на основі поруватого кремнію як платформи для біосенсорів».

Запрошуємо всіх бажаючих.

Микола Стародуб,
завідувач кафедри
молекулярної біології, мікробіології та біобезпеки 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook