Перше засідання робочої групи з розвитку факультету ветеринарної медицини

29 листопада 2016 року

     З метою розбудови факультету ветеринарної медицини та досягнення ним сучасних стандартів, вихід на якісно новий етап розвитку в умовах високої конкуренції, глобалізації та інформатизації суспільства і забезпечення швидкого матеріально-технічного переоснащення, а також професійного росту кадрового потенціалу, прогнозування освітніх, наукових та інноваційних змін у ветеринарній медицині, формування кадрового резерву за наказом керівництва факультету було створено робочу групу з розвитку та вже відбулося перше засідання членів робочої групи – науково-педагогічних працівників і співробітників факультету віком до 45 років, які демонструють високу активність у роботі, є прогресивними особистостями, здатними генерувати нові ідеї та здійснювати їх реалізацію для розбудови факультету.

     До складу цієї робочої групи увійшли науково-педагогічні працівники: доцент кафедри фармакології та токсикології Григорій Бойко, доцент кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин Олександр Вальчук, доцент кафедри паразитології та тропічної ветеринарії Марина Галат, доцент кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин Сергій Деркач, асистент кафедри анатомії тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка Наталія Друзь, доцент кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин Юрій Жук, завідувач кафедри терапії і клінічної діагностики Віталій Костенко, в.о. завідувача кафедри хірургії ім. акад. І.О. Поваженка Микола Малюк, доцента кафедри епізоотології та організації ветеринарної справи Володимир Мельник, доцент кафедри мікробіології, вірусології та біотехнології Ольга Новицька, завідувач ННВ Клінічного центру «Ветмедсервіс» В’ячеслав Соломон, старший викладач кафедри фізіології, патофізіології та імунології тварин Юрій Харкевич, доцент кафедри біохімії ім. М.Ф. Гулого Валерій Цвіліховський, професор кафедри гігієни тварин та санітарії ім. проф. А.К. Скороходька Лариса Шевченко, завідувач кафедри патологічної анатомії Наталія Шестяєва.

     Декан факультету, академік НААН України, який вів дане засідання окреслив перед присутніми першочергові завдання, до яких належать:

  • виведення факультету на якісно новий етап розвитку в умовах високої конкуренції, глобалізації та інформатизації суспільства;
  • прогнозування освітніх, наукових та інноваційних змін у галузі ветеринарної медицини;
  • прогнозування ринку праці лікарів ветеринарної медицини в цілому і швидке реагування колективу факультету на ці зміни;
  • забезпечення швидкого матеріально-технічного переоснащення галузі знань «Ветеринарна медицина» і пошук для цього нових, самих різноманітних шляхів (сприяння випускників факультету, допомога партнерів, пошук Міжнародних грантів, у т.ч. через МЕБ) та багато інших.

     Консультантами з питань навчального процесу та навчально-методичного забезпечення галузі ветеринарна медицина призначено заступника декана, доцента Василя Данілова, з питань науково-інноваційного забезпечення галузі ветеринарна медицина – директора НДІ здоров’я тварин, професора Дмитра Засєкіна. Загальне ж керівництво робочою групою з розвитку факультету ветеринарної медицини здійснюватиме декан факультету ветеринарної медицини, академік НААН України Микола Цвіліховський, заступником було призначено професора Ларису Шевченко.

Марина Галат,
координатор міжнародних проектів
факультету ветеринарної медицини,
доцент кафедри паразитології та тропічної ветеринарії
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook