Максимальний результат показав «Мінімум»: в університеті пройшов фінал чемпіонату з брейн-рингу серед першокурсників

22 листопада 2016 року

     21 листопада 2016 року в університеті пройшов фінальний етап чемпіонату з брейн-рингу серед першокурсників.

     За останні три місяці університетський Клуб знавців провів відбіркові етапи на всіх факультетах та ННІ, за результатами яких відібрали найкмітливіших та найспритніших. Таким чином у фінальному змаганні взяли участь 12 команд, котрі були об’єднані у три групи. Тож до групи А увійшли «Angry Freshmen» (факультет аграрного менеджменту), «Мінімум» (факультет ветеринарної медицини), «Team Spirit» (факультет інформаційних технологій), «Гадфильд» (факультет конструювання та дизайну), до групи Б «Сверхразумы» (механіко-технологічний факультет), «White Power» (гуманітарно-педагогічний факультет), «Фортуна» (факультет землевпорядкування), «Діти Генерала Родімцева» (факультет тваринництва та водних біоресурсів), а до групи В «Садові гномики» (ННІ лісового і садово-паркового господарства), «Меркатор» (факультет захисту рослин, біотехнологій та екології), «VIPНУБІП» (факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК) і «Energy team» (ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження).

     У ході змагань в кожній групі було визначено найсильніших. Саме ці три команди і розіграли між собою призові місця. Отже, найкраще себе показали «Мінімум», 2-ге місце виборов «Меркатор», а 3-тє – «Діти Генерала Родімцева».

     Дякуємо всім першокурсникам за участь в інтелектуальних змаганнях та сподіваємось на їхню подальшу активність. Окрема ж подяка – за підтримку в організації чемпіонату – керівництву університету та профкому студентів НУБіП.

     А Клуб знавців запрошує всіх студентів НУБіП в гості. Більше інформації можна знайти у нашій спільності в соцмережі: https://vk.com/znavtsi

Софія Царинник,
голова Клубу знавців НУБіП

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook