НАЙСПІВОЧІША АКАДЕМІЧНА ГРУПА-2016!

9 листопада 2016 року

Саме 5 група 2 курсу представляла наш факультет в другому турі на загальноуніверситетському творчому конкурсі «Пісенні баталії в НУБіП 2016», який проводиться відповідно до наказу по університету серед академічних груп факультетів, навчально-наукових інститутів для розвитку самодіяльного мистецтва, організації змістовного дозвілля молоді, залучення широкого кола студентства до участі у культурно-просвітницьких заходах Університету. Конкурс проводився у вокальному жанрі за напрямами: народний; академічний; естрадний.


Змагання проходили за участю 15 команд, котрі виконували одну пісню із запропонованого списку, обрану напередодні відповідно до жеребкування. Для нашого факультету це була пісня «Смерека». Виступала наша талановита, саме талановита та смілива група, яка змогла за декілька днів зорганізуватись та гідно виконати таку чудову пісню тринадцятою. За підрахунками оцінок журі  група факультету ветеринарної медицини пройшла в фінал конкурсу, який буде проходити напередодні дня студента.
Ще раз хочеться хочеться привітати таких чудових дівчат та хлопців, наших студентів 2 курсу 5 групи, з якими можна вершити великі справи. Тож ми ВАМ всі дякуємо та бажаємо наснаги до навчання, творчості та перемоги у фінальному конкурсі.


Заступник декана з виховної роботи Деркач С.С.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook