Загальноуніверситетська конференція для студентів ОС "Магістр" 2-ого року навчання

4 листопада 2016 року
11 корпус 202 аудиторія
Студенти 2-го року магістратури механіко – технологічного факультету представили результати своїх досліджень в рамках підготовки магістерських робіт на загальноуніверситетській конференції 4 листопада 2016 року, яка проходила в ауд. 202 навчального корпусу 11. Оцінку якості доповідей, та рівень наукової та професійної підготовки магістрів проводила комісія у складі заст. декана з навчальної та виховної роботи Сівака І.М., Білько Т.О., заст. декана з наукової діяльності Роговського І.Л. та фахівця навчально- методичного відділу Блозви А.І., якою було заслухано 117 студентів зі спеціальностей: «Механізація сільського господарства», «Організація і регулювання дорожнього руху», «Організація перевезень і управління на транспорті», «Транспортні технології та засоби у АПК».
 
 
Доповіді студентів були присвячені питанням вдосконалення сучасних технологій, технічних засобів та процесів в аграрній галузі, логістичного забезпечення та оптимізації транспортних мереж України і Європи, розробки програм для керування механізованими процесами на тваринницьких і ремонтних підприємствах. Сама конференція носила формат діалогу між доповідачем комісією та студентами, що надавало їй дискусійного характеру із активацією практично всіх учасників дійства.
 
 
 
 
 
 
 Слід зазначити, що студентів переповнювало відчуття гордості за наукові результати своїх магістерських робіт, які вони відстоювали у щирій полеміці, доводячи необхідність реалізації саме їх запропонованих рішень.
 
 
 

    Отже, залишається побажати майбутнім магістрам вдалого попереднього захисту на кафедрах та основного захисту на ЕК їхніх магістерських робіт.

Деканат

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook