Курси підвищення кваліфікації для викладачів з використання хмарних сервісів Майкрософт у навчанні – підсумки першого тижня

8 жовтня 2016 року

     50 викладачів університету вже тиждень навчаються на курсах підвищення кваліфікації з використання хмарних сервісів Майкрософт у навчанні, які проходять на базі ННІ післядипломної освіти та факультету інформаційних технологій за підтримки компанії Майкрософт.

      Курси проходять за тренінговою методикою. Тематика включає знайомство слухачів з:
• комунікаційними сервісами MS Office 365: електронною поштою Outlook, сервісом «Календар», «Контакти», корпоративною соціальною мережею Yammer, Skype для бізнесу; 
• сервісами для роботи з документами: хмарне сховище One Drive, Microsoft Word Online, Power Point Online, Excel Online; 
• додатком для створення професійних інтерактивних презентацій Sway;
• навчальними сервісами та сервісами організації роботи викладача: One Note, Class Notebook, Форми, Планування завдань, Відео, Канал новин.

 

      Слухачі курсів проходять навчання на он-лайн курсах Microsoft Educator Community і за умови успішного складання тесту отримають сертифікат від компанії Майкрософт, що засвідчить професійну компетентність викладачів з використання інформаційних технологій у навчальному процесі та використання О365.

     

     Завдяки тому, що університет підписав ліцензійну угоду з Майкрософт щодо забезпечення ліцензійним ПЗ комп’ютерного парку, університет забезпечений власною корпоративною хмарою в О365. Це дозволяє будувати інформаційне освітнє середовище за гібридною моделлю, інтегруючи університетський освітній кластер з корпоративною хмарою О365.

     Запрошуємо приєднуватись до спільноти користувачів О365 та користуватися перевагами використання ліцензійного ПЗ для роботи і навчання.

Марія Кулаєць,
директор ННІ післядипломної освіти,
Олена Глазунова,
декан факультету інформаційних технологій 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook