Уведено в дію положення «Про забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої освіти у НУБіП України»

28 вересня 2016 року

     Наказом ректора університету від 20.09.2016 р. № 884 уведено в дію «Положення про забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої освіти у НУБіП України».

     У положенні наведено систему забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої освіти в університеті, що базується на Програмі розвитку Університету на 2015-2020 роки «Голосіївська ініціатива−2020» та містить системи внутрішнього й зовнішнього забезпечення якості.

   

      Згідно зі статтею 16 Закону України «Про вищу освіту» первинна відповідальність за якість вищої освіти лежить на кожному окремому ВНЗ. Зважаючи на це в положенні чітко регламентовані основні напрямки забезпечення якості освітньої діяльності на рівні університету. Вони визначають контроль за кадровим, навчально-методичним, матеріально-технічним забезпеченням освітньої діяльності, якістю проведення навчальних занять та якість знань студентів. В положенні також регламентовано забезпечення мобільності викладачів і студентів університету, функціонування інформаційних систем, здійснення моніторингу та періодичного перегляду освітніх програм, забезпечення публічності освітньої інформації, застосування системи запобігання академічного плагіату тощо.

     Ознайомитись з текстом положення можна за посиланням:

http://nubip.edu.ua/sites/default/files/u34/8707__Положення_система_якості_освіти_09_2016.pdf

Лариса Кліх,
начальник навчально-методичного відділу
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook