Навчальні та виробничі практики на факультеті тваринництва та водних біоресурсів у розпалі

14 червня 2016 року

      6 червня у третьокурсників факультету тваринництва та водних біоресурсів розпочалася 8-тижнева виробнича практика. Понад 20 студенів напряму підготовки «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» проходять під керівництвом викладачів кафедри технологій виробництва молока та м’ясавиробничу практику у кращих господарствах України: ТОВ «Українська молочна компанія»ПрАТ «Агрофорт»СВАТ «Маяк» та ін. У них застосовуються найсучасніші технології виробництва молока. До речі, директорами цих господарств працюють відомі випускники нашого університету. СВАТ «Маяк» очолює випускник ветеринарного факультету Герой України О.М. Васильченко, а ПрАТ «Агрофорт» –випускник зооінженерного факультету В.В. Онука.

     Окрім того, доценти кафедри технологій виробництва молока та м’яса М.І. МаценкоЛ.А. Коропець та Д.К. Носевич також є керівниками навчальної практики у студентів не тільки факультету тваринництва та водних біоресурсів, а й економічного та механіко-технологічного.

     Так, 6 червня у першокурсників економічного факультету напряму підготовки «Облік і аудит» розпочалася навчальна практика із технології виробництва продукції тваринництва, яка проходить на базі Великоснітинського НДГ ім. О.В. Музиченка. Там створені належні умови для проведення занять відповідно до затверджених планів, а також умови проживання, харчування та відпочинку. У позаурочний час керівники практики проводять культурно-виховну роботу із студентами. Біля студентського гуртожитку обладнані спортивні майданчики, на яких вони грають у футбол, волейбол, баскетбол та настільний теніс.

    А 10 червня студенти відвідали сільськогосподарську виставку «Агро-2016», де ознайомилися із експозицією, на якій представлені кращі племінні тварини та птиця з передових господарств України.

 


Руслан Кононенко,
заступник декана факультету тваринництва 
і водних біоресурсів 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook