Джинс-день на факультеті землевпорядкування

11 квітня 2016 року

Джинси — тут, джинси — там, джинси — всюди ! Я думаю, що ніхто зі мною не буде сперечатися, що ця річ зараз є не тільки популярною, а й модною для людини будь- якого віку .
Минула субота була робочою для усіх студентів університету. У декана факультету землевпорядкування Тараса Євсюкова виникла ідея зробити факультетський флеш-моб, прийти у джинсовому одязі як студентам, так і співробітникам. Отож, було оголошено, що ця субота – джинс-день.
Джинси зараз дуже популярні . Усі 20 опитаних мною студентів ставляться до цієї речі позитивно. Усі без виключення , в першу чергу , підкреслюють практичність джинсів . Потім згадують про комфорт та універсальність. Кожний з них у гардеробі має більше трьох пар джинсів. Але найцікавіше те, що дівчата у середньому називали 3 пари, а хлопці — 4-5. Дівчата виправдовуються, мовляв, у хлопців джинсів більше, бо спідниць немає .
Як ставиться сучасна молодь до джинсів?
Алла Віровка, студентка четвертого курсу факультету землевпорядкування :
— Джинси - універсальна річ . Вони вирішують усі питання модниць. Виникли проблеми з вибором одягу — джинси завжди тебе врятують . Адже їх можна одягти практично усюди, де дрес-код не лімітований.
Аліна Єфимова , першокурсниця :
— Чудово ставлюся до цієї речі. Але не вважаю її незамінною. Існують і брюки, і спідниці … У старшого покоління, наприклад, взагалі немає такої залежності від джинсів. Вони легко обходяться без них.
Ірина Казмірчук , третьокурсниця :
— У мене у гардеробі п’ять пар джинсів на всі випадки життя . Найбільше люблю темно-сині. Зараз джинси стали основним одягом. Наприклад, створюєш якийсь образ… Вони універсальні , адже пасують майже до всіх речей.
Ця річ зробила хорошу кар’єру: із одягу для робітників вона перетворилася на бренд. Мені здається, що вона ще не скоро втратить свою популярність і ще довго буде невід’ємною частиною гардеробу кожної людини.


Між другою і тертьою парою усі учасники флеш-мобу зібралися у дворі корпусу, де влаштували фотосесію. Кожен студент мав нагоду зробити фото чи селфі з улюбленим викладачем. і навіть деканом.
Весь колектив долучився до цієї акції, адже за кожен джинсовий предмет одягу учасники отримували смаколик .

Наталія Мединська,
заступник декана факультету землевпорядкування


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook