Профорієнтаційний захід у Печерській гімназії

15 березня 2016 року

Напередодні Дня відкритих дверей НУБІП України, аспірантами кафедри філософії Демиденко Ярославою та Лядневою Анастасією був проведений профорієнтаційний захід у Печерській гімназії №75 міста Києва.

Учні старших класів дізналися про вищий навчальний заклад – Національний університет біоресурсів та природокористування України. Лекторами було визначено переваги навчання в НУБІП України, розкрито структуру університету та презентовано перелік напрямків підготовки по кожному факультету. Але основний акцент був поставлений на гуманітарно-педагогічному факультету, як осередку впровадження у навчальний процес інноваційних педагогічних технологій, що забезпечує якнайкращу професійну підготовку майбутніх фахівців – перекладачів, соціальних педагогів, управлінців.

Окрім висвітлення переваг навчання у нашому університеті, аспіранти продемонстрували специфіку факультету на прикладі й провели інтерактивну презентацію формули успішного вибору майбутньої професії.

Наприкінці заходу, всім учасникам були роздані інформаційні буклети про факультет та запрошення на День відкритих дверей.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook