Здобутки студентської лісівничої науки

14 березня 2016 року

Студенти ННІ лісового і садово-паркового господарства цього року стали активними учасниками Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт, який щорічно проходить під патронатом Міністерства освіти і науки України. Як результат, три студентські наукові роботи за двома галузями науки пройшли до ІІ туру згаданого конкурсу:

«Живий надґрунтовий покрив як інтегрований показник лісівничого потенціалу для визначення способу відтворення дібров» – за галуззю наук «Екологія та екологічна безпека». Автор – Фарисей Олександр Сергійович. Науковий керівник – проф. Маурер В.М.

«Аналіз таксономічного складу та екологічної структури деревних рослин в елементах топіарного мистецтва міста Києва» – за галуззю наук «Екологія та екологічна безпека». Автори – Гусаченко Катерина Віталіївна та Клеща Віра Михайлівна. Науковий керівник – доц. Дзиба А.А.

«Колекція представників родини Cupressaceae на території Кременецького ботанічного саду (особливості формування, таксономічна структура, перспективи розширення)» – за галуззю наук «Біологія». Автор – Костевич Софія Віталіївна. Науковий керівник – доц. Гатальська Н.В.

Вітаємо молодих науковців інституту та їх наукових керівників  з першим пройденим етапом та бажаємо успіху у фінальній частині конкурсу, яка відбудеться у період з 16 до 24 березня на базі провідних ВНЗ України.

Р. Василишин,

директор НДІ лісівництва та декоративного садівництва

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook