Про чергове засідання педради

4 березня 2016 року

    03 березня відбулося засідання педагогічної ради ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж». Воно розпочалося вітаннями директора Світлани Пилипишин: бібліотекаря Тетяну Малопінську привітали з ювілеєм, а студентську команду з малого тенісу за зайняте І місце в обласному чемпіонаті (тренер – Анатолій Венгринович).
    Новий семестр відкриває широкий простір для діяльності. Про перспективи роботи колективу на ІІ семестр 2015-2016 н.р. доповіла директор. Доля коледжів на освітянському просторі України турбує не тільки наш колектив, але боротьба за гідне місце залежить від професійності й цілеспрямованості в усіх напрямках діяльності. Про події щодо долі коледжів говорив також заступник директора з навчальної роботи Олег Калатало, доповівши про нараду заступників директорів ВНЗ І-ІІ р.а. у Бобровиці.
    Аналіз діяльності та перспективи розвитку циклової комісії фізичного виховання та захисту Вітчизни (доповідач – Володимир Гаховський) та циклової комісії спеціальних економічних дисциплін згідно з програмою «Голосіївська ініціатива-2020» (доповідач – Уляна Бурдаш) показав роботу обидвох циклових комісій задовільною, що й схвалено педрадою.
    З метою виховання академічної чесності в науковій роботі студентів нашого коледжу було розроблено й подано на розгляд «Положення про цифровий репозиторій науково-дослідних та випускних робіт студентів ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж» (подав Сергій Штогрин).
    Найбільш жвавим був аналіз профорієнтаційної роботи, адже набір студентів на 2016 рік хвилює кожного вже сьогодні. Представники всіх агітбригад ділилися приємними враженнями про зустрічі з школярами та учнями ПТУ.
    Після визначення претендентів на медалі за результатами 2014-2015н.р. і 2015-2016н.р. (доповідач – Олександра Бойко) жіночу частину колективу очікував сюрприз – вітання з Днем весни від чоловіків коледжу. Нехай у Нашому коледжі завжди будуть добро, любов, спокій і добробут, а серця студентів і викладачів гріють тепло і повага.

 

Оксана Зборівська, секретар педради.


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook