Свято наближається

16 грудня 2015 року

        Напередодні чарівних зимових свят кожен чекає на диво. Це так чудово коли воно трапляється, але іноді хочеться самому побути чарівником.

       За тиждень до дня Святого Миколая студенти другої та третьої  груп  ІІІ курсу агробіологічного факультету разом з кураторами Скриник О.А., Ярош А.В. та завідувачем кафедри кормовиробництва, меліорації і метеорології Демидасем Г.І. зібрались задля того, щоб передати часточку своїх святкових почуттів, щирих емоцій та різноманітних смаколиків бійцям, які не матимуть можливості на свята побути в родинному колі. Ініціаторам чудодійства було важливо, що наш «миколайчик» призначений  саме для побратимів студента заочного відділення нашого університету агробіологічного факультету Гордича Олега. Хлопці  в даний момент знаходяться на передовій  та захищають наш мир і спокій.

Святкове привітання збирали з любов’ю та вдячністю до наших захисників. Окрім ласощів під ялинку спорядили ще й набір новорічних прикрас з побажаннями-пророцтвами на рік прийдешній. А прогнози всі добрі та дуже жадані – кохання, добробут, зустріч з мамою,  поповнення в родині, бізнес - успіх, домашній затишок, побудований власноруч дім. Увесь цей скарб ми прикрасили дитячими малюнками молодших братиків і сестричок наших студентів.

Нехай всі мрії бійців обов’язково здійсняться. А ми чекатимемо і віритимемо у їхнє щасливе та швидке повернення.

 

Анна Ярош

Олеся Скриник 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook