Декани факультетів та директори ННІ обговорили проект бюджету НУБіП України на 2016 рік

8 грудня 2015 року

     Чергова нарада деканів факультетів та директорів ННІ була присвячена обговоренню проекту бюджету НУБіП України на 2016 рік.

     Начальник планово-фінансового відділу Наталія Дробот доповіла про основні напрямки роботи, які в наступному календарному році будуть фінансуватися з державного бюджету. 

     У контексті цього питання проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук охарактеризував стан надходження коштів до спецфонду університету від його виробничих підрозділів та акцентував увагу присутніх на залученні додаткових можливостей наповнення бюджету. Він запропонував для обговорення проект вартості навчання в НУБіП України на 2016-2017 навчальний рік. 

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша розповів присутнім про особливості наповнення електронного освітнього середовища університету. А саме:

  • про необхідність термінового розміщення на сайтах кафедр електронних версій робочих навчальних програм (наказ ректора від 1.12.2015 року № 1351 «Про формування та розміщення електронних версій навчальних програм дисциплін»);
  • про формування навчальних курсів дисциплін на платформі Moodl, основними елементами яких є робоча навчальна програма дисципліни, тексти лекцій, їх презентації, завдання для виконання лабораторних, практичних чи семінарських занять та форми модульного і підсумкового контролю знань студентів у вигляді тестів;
  • про розміщення гіперпосилань на наявні в електронному освітньому середовищі університету електронні версії підручників, навчальних посібників, методичних рекомендацій до виконання лабораторних, практичних чи семінарських занять для забезпечення безперешкодного доступу студентів до навчальних ресурсів (наказ ректора від 29.10.2015 р. № 1204 «Про формування та розміщення електронних версій навчально-методичного забезпечення дисциплін»).

     Начальник відділу кадрів Микола Михайліченко повідомив керівникам факультетів та ННІ про можливості ефективного використання канікулярного періоду для обміну досвідом з колегами з інших провідних вишів країни. 

     Начальник навчального відділу Оксана Зазимко доповіла про нові можливості формування екзаменаційних комісій для проведення підсумкової атестації випускників. А саме: про призначення голови екзаменаційної комісії з числа фахівців відповідної галузі, провідних науковців відповідного напряму наукової діяльності – працівників НУБіП, членів рад роботодавців факультету чи навчально-наукового інституту, або з числа запрошених. А також проінформувала про проект державного замовлення на 2016 рік.

     Завідувач підготовчими курсами Оксана Богацька говорила про особливості проведення профорієнтаційної роботи та функціонування підготовчих курсів.

     Начальник відділу магістерських програм Олена Колеснікова доповіла про організаційні заходи факультетів та ННІ щодо проведення захисту магістерських робіт та випусків магістрів.

     А голова студентської організації університету Дарія Кендус винесла на обговорення проект змін до правил внутрішнього розпорядку в гуртожитках.

Лариса Кліх,
начальник навчально-методичного відділу

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook