На черговій зустрічі керівництва з аспірантами-випускниками обговорили готовність дисертацій до захисту

20 листопада 2015 року

     19 листопада ректор університету Станіслав Ніколаєнко зустрівся з аспірантами, які закінчують навчання через півроку. На зустрічі були присутні також начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко та завідувач відділу аспірантури і докторантури Олена Барабаш.

     Ректор окреслив центральні проблеми, що стоять перед аспірантами напередодні захисту, згадав про програму розвитку «Голосіївська ініціатива – 2020» у контексті досліджень молодих вчених, розповів про перспективи розвитку вишу. Окремо сказав про плани створення в університеті дослідницького центру, в якому буде зібрано лабораторне обладнання з вільним доступом, де науковці зможуть проводити необхідні лабораторні дослідження.

    

     Олена Барабаш зазначила про важливість захисту дисертаційних робіт для аспірантів, нагадала про ключові моменти, які потрібно враховувати, готуючи і подаючи дисертаційні роботи до захисту.

     Володимир Отченашко обговорив із кожним аспірантом ступінь готовності дисертаційних робіт до захисту та звернув особливу увагу на здачу кандидатських іспитів, наявність необхідних публікацій. Він наголосив на необхідності активізації роботи здобувачів для вчасного захисту.
      Подальша зустріч проходила у формі дискусії, аспіранти ставили багато запитань про проблеми, які їх хвилюють. Особливо обговорювали вивчення іноземних мов та участь у міжнародних заходах.

    

     За підсумками засідання вирішено провести ще одну зустріч, але вже у грудні, за участю наукових керівників, щоб оцінити виконання аспірантами завдань.


Рада аспірантів НУБіП України
 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook