Науковці факультету тваринництва та водних біоресурсів обговорили в Молдові перспективи зоотехнії та біотехнології

9 листопада 2015 року

     Науково-педагогічні працівники факультету тваринництва та водних біоресурсів (професор Повозніков М. Г., доценти Коропець Л. А., Антонюк Т. А., Голубєв М. І., асистент Позняковський Ю. В.), науковий співробітник Павліченко С. В., аспірантка Голубєва Т. А. та студентка четвертого курсу Скалацька Є. Є. наприкінці жовтня взяли участь у Міжнародному науковому симпозіумі «Досягнення та перспективи зоотехнії та біотехнології», присвяченому 75-річниці факультету зоотехнії та біотехнології Державного аграрного університету Молдови.

     Вони активно долучилися до дискусій на пленарному та секційному засіданнях, обговорення напрямів розвитку галузі тваринництва, її перспектив, якості та конкурентоздатності. 
     За плідну співпрацю з державним аграрним університетом Молдови нашого колегу – професора кафедри біології тварин М. Г. Повознікова нагороджено відзнакою університету-партнера. 

     Під час візиту делегація НУБіП ознайомилася також із здобутками кафедр, навчально-наукових лабораторій факультету зооінженерії та біотехнології. Найбільше вразило будівництво сучасної молочної ферми на 30 корів поруч з навчальним корпусом, що суттєво впливає на якість практичної підготовки студентів та розширює можливості для науково-дослідної роботи. 

     Сторони також обмінялися досвідом щодо організації навчального процесу, профорієнтації, працевлаштування випускників, поліпшення матеріально-технічної бази для підготовки фахівців з технології виробництва та переробки продукції тваринництва, а також інших сфер діяльності в університетах.

Антонюк Т.А., Коропець Л.А.,
доценти кафедри технологій
виробництва молока та м’яса

 


 


 

 


 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook