Електронна бібліотека – середовище швидкого доступу до наукових та навчальних матеріалів

2 листопада 2015 року

Вузівську бібліотеку часто називають інформаційним центром закладу освіти, оскільки вона дійсно займає особливе місце в університеті, та являє собою інформаційну основу науково-освітнього і виховного процесів. Розуміючи це, наукова бібліотека НУБіП України намагається оперативно реагувати на запити, вимоги та побажання користувачів, а також постійно підвищувати рівень професійної компетентності своїх працівників.

Тож у 2014 р. всі електронні видання, що надійшли до наукової бібліотеки (а це – 1407 документів) були розміщені в електронному каталозі наукової бібліотеки та доступні лише з локально мережі бібліотеки та її філій.

Однак розуміючи необхідність розширення доступу для користування електронними виданнями як для студентів, так і для співробітників університету, створено електронну бібліотеку НУБіП України, що доступна з локальної мережі університету. Наразі триває інтенсивне наповнення цієї бази даних електронними виданнями, що надійшли до бібліотеки у 2014-2015 рр.

 

Електронна бібліотека НУБіП України містить повні тексти таких видань:

        авторефератів дисертацій (з 2015 р.);

        монографій;

        навчальних посібників та підручників;

    навчально-методичних матеріалів (методичних матеріалів до виконання лабораторних і практичних робіт, конспектів лекцій, робочих зошитів);

        цінних і рідкісних видань з фонду наукової бібліотеки НУБіП України.

Кіщак Тетяна,

директор наукової бібліотеки

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook