Переможці спартакіади «Здоров’я» з шахів!

30 жовтня 2015, 16:20
Визначились переможці спартакіади «Здоров’я» з шахів!
29 жовтня завершився турнір спартакіади „Здоров’я” з шахів серед наукових, науково-педагогічних працівників і співробітників структурних підрозділів НУБіП України 2015-2016 навчального року. Хочеться відмітити, що вперше сформована команда факультету конструювання та дизайну у складі чоловіків Гнилоскуренка С.В., Сиволапова В.А., Чаусова М.Г., Бистрого О.М., Несвідоміна В.М. та жінок Бондар М.М., Колісніченко Анастасії досягла досить високих результатів.
 
 
Наша команда впевнено вийшла з групи в складі 6 команд та продовжила боротьбу за 1-4 місця. Ігри у півфіналі з сильнішими гравцями університету виявились очікувано складними, але інтрига зберігалась до останньої секунди контрольного годинника.
 
(Iдошка команди Гнилоскуренко С.В. з одним з кращих гравців університету прикували увагу всіх присутніх)
 
В результаті ігор ми заслужено зайняли IV місце з 14 команд. Команди агробіологічного факультету,  факультету землевпорядкування та ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження зайняли I, II, і III місця відповідно.
 
 
Дякуємо учасникам команди факультету за достойні, цікаві, захоплюючі ігри і бажаємо їм  тільки перемог, перемог, перемог !!!
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook