Спортсмени університету вибороли бронзу на Кубку України з перетягування канату

14 вересня 2015 року

     12 вересня відбувся Кубок України з перетягування канату, присвячений Дню фізичної культури і спорту України. У цих змаганнях наш університет представляли чоловіча та жіноча команди. Тренером обох збірних був Дмитро Черкашин. Чемпіонат розпочався з офіційного відкриття та представлення учасників. Чоловіки були розподілені в дві змагальні групи, а жінки – в одну.

     Після старту судді розпочалася запекла боротьба. Емоції, сила, адреналін вирували в самому серці нашої країни – Майдані Незалежності. За підсумками більш як шестигодинного силового марафону переможцями в групі «Б» стала чоловіча збірна – переможець у кожній із зустрічей.

     У півфіналі команда НУБіП України зустрілася з командою пожежників з Черкас. Зовсім трохи не вистачило нашим хлопцям для перемоги. Тож команда НУБіП України боролася з командою Національного університету цивільного захисту України. У цій сутичці наші спортсмени вибороли почесне третє місце. Після всіх змагань жіноча збірна НУБіП України посіла четверте місце. З першої і до останньої хвилини змагань за збірні університету вболівав і підтримував завідувач кафедри фізичного виховання Микола Костенко.

     Всі учасники отримали медалі та кубок на згадку про день спортивної мужності та сили. Наші збірні довели, що є одними з найсильніших не лише у столиці, а й в Україні.

    
Більше фото https://vk.com/album-65386305_220784827

Перегляд відео на https://www.youtube.com/watch?v=3KsZBbVXgPI
 

Микола Любінський

 


 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook