Майданчику для пляжного футболу в НУБіП бути!

9 липня 2015 року

 На території 9 навчального корпусу НУБіП України планується побудувати майданчик для пляжного футболу. Дану ідею запропонував, а тепер активно намагається втілити в життя, завідувач кафедри фізичного виховання Микола Костенко, який є тренером збірної України з пляжного футболу. 

 
Зі слів самого Миколи Петровича зрозуміло, що побудова майданчика лише початок. Далі планується створити накриття, щоб мати змогу користуватися майданчиком не лише у літній, а й зимовий період. Варто зазначити, що аналогів даної споруди в Україні поки що немає. Тому майданчик для пляжного футболу в НУБіП може стати флагманом розвитку даного виду спорту як на рівні університету, так і на всеукраїнському рівні.
 
Перед побудовою будь-якого об’єкту необхідно провести геодезично-вишукувальні роботи, з метою ефективного використання території та економічних ресурсів і їх мінімізації. Тому саме таке завдання постало перед бригадою студентів факультету землевпорядкування, у складі Гаділова Рената і Касянчика Андрія, яка працювала під безпосереднім керівництвом декана Тараса Євсюкова.
 
Було проведено зйомку території, яка полягала у розбивці території майбутнього майданчику на квадрати та визначенні висот вершин квадратів. В результаті камеральної обробки результатів вимірів було побудовано план частини території. 
 
Варто додати, що можливість прийняти участь у такій відповідальній справі є досить важливою, насамперед, для студентів. Адже їм випав шанс закріпити на практиці здобуті знання з дисциплін геодезичного спрямування. Приємно, що студенти факультету землевпорядкування зробили перший крок у реалізації такої надзвичайно перспективної ідеї. 
 
Маємо надію провести товариський матч після офіційного відкриття майданчику між студентами та керівництвом університету на чолі з ректором.
 
Голова студентської організації факультету землевпорядкування 
Андрій Касянчик
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook