Вдосконалюємо роботу юридичного відділу

30 червня 2015 року

     30 червня 2015 року під головуванням проректора з навчально-наукової роботи, правових та соціальних питань Володимира Курила відбулася чергова нарада з юристами відокремлених підрозділів університету. На ній були заслухані звіти про проведену правову роботу за січень-червень 2015 року.

     Слід відзначити, що юристами відокремлених підрозділів університету були враховані попередні зауваження, зроблені на минулій нараді, як наслідок, покращилася результативність претензійно-позовної роботи з метою досудового врегулювання спору та подачі справ до суду.

     Також приведені у відповідність положення про порядок ведення претензійної-позовної та договірної роботи тими підрозділами, у яких виникала така необхідність.

     Крім того, юристи ділилися досвідом з приводу застосування на практиці норм чинного законодавства, а зокрема Володимир Курило відмітив особливості укладання договорів про спільну діяльність, адже такі випадки зустрічалися на його практиці, при перебуванні на посаді виконуючого обов’язків ректора Вінницького національного аграрного університету.

     Андрій Бова, начальник юридичного відділу, звернув увагу на деякі нормативно-правові акти, які регулюють обговорюване питання, що безпосередньо стануть в нагоді при практичному застосуванні.

     У ході проходження наради юристам відокремлених підрозділів університету було задано низку запитань, що стосуються їхнього бачення шляхів покращення ситуації з недопущення дебіторської та кредиторської заборгованості, вирішення основних задач, що стосуються юридичної роботи, та є актуальними на даний час, тощо.

     В цілому зустріч пройшла результативно, а проректором з напрямку були враховані всі побажання юристів відокремлених підрозділів щодо оперативного доступу до нормативних баз, підвищення кваліфікації та матеріального забезпечення самих працівників.

Андрій Бова,
начальник юридичного відділу

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook