Колектив Немішаєвського агротехнічного коледжу підтримав Володимира Альохіна на посаду директора

15 травня 2015 року

 15 травня 2015 року відбулася конференція трудового колективу Відокремленого підрозділу Національного університету біоресурсів і природокористування України «Немішаївський  агротехнічний коледж», на якій колектив обирав собі керівника. Вибори директора – перші за всю історію коледжу, велика відповідальність, тому читальний зал був переповнений, всі делегати прийшли віддати свої голоси. 

 
Відкрив конференцію голова профспілкової організації коледжу Василь Гапоненко, який ознайомив присутніх з порядком денним та процедурою голосування.
 
Завітали на конференцію і представники університету - проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, заступник начальника навчального відділу з питань діяльності вищих навчальних закладів І-ІІІ рівнів акредитації Ярослав Лікар, начальник відділу кадрів Микола Михайліченко.
 
Кандидати - керівник коледжу Володимир Альохін, який впродовж чотирьох місяців виконував обов’язки директора та Анатолій Подгаєцький презентували делегатам програми розвитку навчального закладу, які здебільшого кореспондувалися з програмою розвитку університету «Голосіївська ініціатива – 2020».
 
В обговоренні програм і кандидатур взяли участь делегати Малинка Л.В., Панасюк Т.В., Скуратівська С.П., Костенко В.Н. (директор коледжу у 1978-2005рр.), які наголошували, що обидва кандидати достойні, мають організаторські здібності і перспективи, вибір залишається за колективом.
 
В напруженій атмосферы проходило таємне голосування. Всі з нетерпінням чекали результатів. Отже, лічильна комісія оголосила результати голосування: із 150 присутніх в залі за Подгаєцького А.А. проголосували 67 осіб (45%), за Альохіна В.І. – 82 особи (55%). 
 
Після оголошення результатів Володимир Альохін подякував колективу за виявлену довіру, університет за співпрацю та підтримку, висловив сподівання на досягнення найвищих результатів та примноження слави коледжу. 
 
Сергій Кваша від імені керівництва університету привітав Володимира Альохіна з підтримкою трудового колективу на посаду директора Немішаївського агротехнічного коледжу, а Микола Михайліченко висловив впевненість в тому, що колектив зробив свій вибір правильно, закликав колектив не зупинятись на досягнутому та впевнено втілювати плани у життя.
 
Бажаємо здійснення всіх намічених планів!
 
Світлана Скуратівська
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook