Студенти факультету захисту рослин, біотехнологій та екології на GolosievoEcoFest

30 квітня 2015 року

Студенти та викладачі факультету захисту рослин, біотехнологій та екології взяли активну участь у щорічній акція з прибирання та благоустрою засмічених зелених зон та місць громадського відпочинку, в рамках міжнародного проекту "LETS DO IT, WORLD".

Понад 70 учасників акції від факультету об'єднали свої зусилля заради спільної мети - глобального прибирання країни від сміття та збільшення відповідальності українців за навколишнє середовище, тобто ЗРОБИТИ УКРАЇНУ ЧИСТОЮ!

 

Координатором акції від факультету було призначено Рибалко Ю.В., заступника декана факультету, доцента кафедри екології агросфери та екологічного контролю і заступників декана факультету Дрозда П.Ю. та Ретьмана М.С.

 

Перед учасниками акції постало декілька завдань: прибирання локації, умовно названої, "за 4 корпусом" (територія Голосіївського парку вниз від 4 до 1 навчальних корпусів);

участь у загальноукраїнському флеш-мобі;

 

висадка дерев на території скверу «Ювілейний»,

а також перегляд короткометражних фільмів на «ЕКО-кінофестивалі» та ін.

Висадка дерев пройшла під чітким керівництвом проректора з навчальної і виховної роботи Кваші С.М. та директора ботанічного саду НУБіП України Колісніченко О.В.

 

Основним завданням всіх організаторів та учасників акції було формування екологічної свідомості та відповідальності за встановлення балансу між задоволенням сучасних потреб людства і захистом інтересів майбутніх поколінь, включаючи їх потребу в безпечному і здоровому довкіллі. 

Дякуємо всім студентам факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, які є небайдужими до стану навколишнього природного середовища і долучилися до акції GolosievoEcoFest.

 

P.S. Студентами забрано 160 кг. сміття, а також нараховано на локації 43 місця після багаття, що свідчить про високий рівень антропогенного навантаження на дану територію.

Рибалко Ю.В.,
заступник декана факультету

захисту рослин, біотехнологій та екології

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook