Марина Алексеєва: завдяки НУБіП України та Університету Гайзенхайм, я визначила ким я бачу себе в майбутньому
Моя історія почалась 3 роки тому, коли я була в 10 класі. Я потрапила на День відкритих дверей факультету аграрного менеджменту Національного університету біоресурсів і природокористування України. Тоді мені одразу захотілось вступити на спеціальність "Менеджмент", і через три роки так і сталось. В університеті я дізналася про програму "Erasmus+", яка дозволяє здобувати нові знання та навички в університетах, які є партнерськими, а також подорожувати і розширювати своє коло спілкування. Звичайно, я прагнула мати такий досвід. Коли я успішно закінчила 1 курс, то скористалась можливостями, які є на факультеті аграрного менеджменту, та взяла участь у конкурсному відборі. Я отримала стипендію на мобільність в рамках програми "Erasmus+" до Університету Гайзенхайм на програму "International Wine Business".
Моя історія почалась 3 роки тому, коли я була в 10 класі. Я потрапила на День відкритих дверей факультету аграрного менеджменту Національного університету біоресурсів і природокористування України. Тоді мені одразу захотілось вступити на спеціальність "Менеджмент", і через три роки так і сталось. В університеті я дізналася про програму "Erasmus+", яка дозволяє здобувати нові знання та навички в університетах, які є партнерськими, а також подорожувати і розширювати своє коло спілкування. Звичайно, я прагнула мати такий досвід. Коли я успішно закінчила 1 курс, то скористалась можливостями, які є на факультеті аграрного менеджменту, та взяла участь у конкурсному відборі. Я отримала стипендію на мобільність в рамках програми "Erasmus+" до Університету Гайзенхайм на програму "International Wine Business".
Окрім того, на цій програмі я зустріла чудових друзів з різних країн, таких як: Італія, Косово, Грузія, Вірменія, Франція, Греція. Загалом, людей зі справжніх "винних" країн.
Вже зараз я розумію, що досвід навчання у Гайзенхайм є безцінний. Завдяки Національному університету біоресурсів і природокористування і Університету Гайзенхайм, я дізналася багато нового та вирішила в якій сфері хочу просувати себе і ким я бачу себе в майбутньому.
Ще хочу звернути увагу на виноробні Університету Гайзенхайм, де були розміщені склади вин ще за Першої Світової війни. Недарма, як я вже сказала, університет Гайзенхайм - це цілий світ вина. Навіть у виноробнях проводять заняття, щоб студенти на практиці змогли все зрозуміти. Наприклад, є такий цікавий предмет Oenology, де вчать, як правильно доглядати виноград та як правильно виготовляти смачне та якісне вино.
Наостанок, хочу подякувати нашому Національному університету біоресурсів і природокористування України за можливість навчання в Гайсенхайм.
Марина Алексеєва, студентка 2 курсу ОП "Менеджмент",
факультет аграрного менеджменту