Студенти з Китаю розпочали навчання на освітній програмі «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності»

5 грудня 2023 року
Факультет аграрного менеджменту


З 30 жовтня 2023 кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності розпочала підготовку групи студентів з Китаю на магістерській освітній програмі «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності».

На програмі розпочали навчання 27 студентів з Китайської Народної Республіки.

У листопаді 2023 р. відбулась координаційна зустріч з питань організації освітнього процесу за участі заступника директора ННЦ міжнародної діяльності Володимира Афанасенка, декана факультету аграрного менеджменту Анатолія Остапчука, в.о. завідувача кафедри Олени Ковтун, наставника академічної групи, доцентки Олександри Ралко, викладачів англомовної програми, доцентів Олександра Файчука, Івана Міщенка, Руслана Янчевського.

Після координаційної зустрічі розпочалось навчання за дисциплінами першого семестру. Навчання відбувається в дистанційному форматі на базі платформи Webex.


Розпочато зарахування студентів на університетську платформу Elearn та долучення до вже підготовлених спеціально для них англомовних сторінок дисциплін відповідно навчального плану.

Потрібно сказати, що всі науково-педагогічні працівники схвально відгукуються про студентів з Китаю, відмічаючи їхню дисципліну та старанність.

Уже у найближчому майбутньому планується збільшувати набори іноземних студентів на магістерську програму «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», тим більше що для цього наявні всі можливості.

До викладання у першому семестрі на ОП "Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності" долучені викладачі факультету аграрного менеджменту - доценти Альона Тюріна, Олександра Ралко, Олександр Файчук, Іван Міщенко, Руслан Янчевський, Катерина Алексеєва та гуманітарно-педагогічного факультету - доценти Марина Навальна, Людмила Шанаєва-Цимбал.

Розклад складено відповідно до рекомендацій як студентів КНР, так і викладацького складу, враховуючи різницю в часі.

Бажаємо і студентам, і викладачам цікавого освітнього процесу!

Олександра Ралко,

куратор групи студентів КНР

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook