Вступна кампанія 2024: День відкритих дверей в обличчях

18 листопада 2023 року
  Наш університет для продовження навчання і здобуття вищої освіти охоче обирають кращі випускники коледжів, які є структурними підрозділами НУБіП. Воно і не дивно, адже це, як правило, вмотивовані молоді люди, котрі обирали коледжі «з прицілом» на майбутнє і вже побачили ази обраного фаху та усвідомлюють важливість якості освіти. Але переконатися у такому відповідальному виборі ще раз ніколи не зайве. От і завітали на День відкритих дверей для випускників коледжів і технікумів. Ми поспілкувалися з деякими з них щодо їх вибору закладу вищої освіти.

    Каміла Строїн і Ростислав Карпюк, студенти 3-го курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» (Мукачівський фаховий коледж):

  Вибір коледжу себе виправдав: тут ми переконалися, що професія фінансиста є однією з найкращих і дає можливість працювати на добре оплачуваній роботі. Державні органи різних рівнів, банки, біржі, фінансові компанії, інвестиційні фонди, економічні та фінансові служби підприємств і організацій, страхові компанії, пенсійні фонди — і це неповний перелік місць можливого працевлаштування. Але потрібна вища освіта. Тому плануємо продовжити навчання, причому саме в НУБіП — університеті, що має високий рейтинг серед вишів України, дотримується високих стандартів в освіті, застосовує в освітньому процесі провідні технології, має великий професорсько-викладацький склад і розвинуту міжнародну співпрацю. Навчатися в такому престижно і перспективно.

    Катерина Федорченко, студентка ОПП «Садово-паркове господарство» (Боярський фаховий коледж):

  Навчаючись у дев’ятому класі, я постала перед вибором майбутньої професії і, звичайно, закладу освіти. Без жодних сумнівів обрала Боярський фаховий коледж, який має багато переваг — широкий спектр освітньо-професійних програм, професійний педагогічний колектив, прекрасне місце розташування, доброзичлива атмосфера, належні умови для розвитку особистості і, найголовніше — можливість продовжити навчання в одному з найпрестижніших закладів освіти України – НУБіП.
  Навчаючись на ОПП «Садово-паркове господарство», поглиблено вивчала фахові дисципліни і, сподіваюся, отримала надійний фундамент для продовження навчання в омріяному університеті. А ще я беру участь у студентському самоврядуванні і планую продовжити свою реалізацію і в цьому напрямку. Адже Студентська організація НУБіП дуже потужна і дає багато можливостей.

  Дмитро Мельник, студент 4-го курсу спеціальності «Інженерія програмного забезпечення» (Рівненський фаховий коледж):

  Вважаю символічно, що напередодні Дня студента я потрапив до НУБіП України на Дні відкритих дверей, бо планував вступати саме сюди для здобуття освітнього ступеня «Бакалавр». Поки побачене мені подобається: розташування, навчальні корпуси, аудиторії і лабораторії. Оскільки наш коледж є структурним підрозділом НУБіП, я чув чимало гарних відгуків від вступників попередніх років, а також від викладачів коледжу, які часто бувають тут у робочих поїздках.

    Софія Рябцун, студентка 3-го курсу ОПП «Облік і оподаткування» (Ірпінський фаховий коледж):

  Після закінчення коледжу і здобуття освіти фахового молодшого бакалавра хочу вступити до Національного університету біоресурсів і природокористування України на економічний факультет. Я свідомо обрала спеціальність «Облік і оподаткування», бо переконана, що саме вона відкриває багато можливостей для професійного росту.
  Оскільки наш коледж є структурним підрозділом НУБіП, маю достатню уяву про цей заклад і переконана, що тут на мене чекає активне, насичене та цікаве студентське життя. Диплом цього престижного вишу відкриває широкий спектр кар’єрних можливостей, що дозволить стати компетентним висококваліфікованим спеціалістом у сфері обліку й оподаткування. Впевнена, завдяки НУБіП України, зможу здійснити свою мрію — стати успішним бухгалтером.


Ірина Кушніенко
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook