День відкритих дверей Агробіологічного факультету

10 листопада 2023 року

Студент – омріяний для багатьох школярів статус. Вже за кілька місяців вони матимуть змогу обрати свій подальший шлях в житті і ми у цьому з радістю допоможемо! 09.11.2023 Агробіологічний факультет відкрив свої двері для абітурієнтів із школи в с.Пустоварівка, Сквирського району та Фастівського обласного ліцею.


З промовою виступили декан Агробіологічного факультету – Оксана Тонха та професор, член-кореспондент НААН України - Семен Танчик. Вони представляли весь педагогічний склад факультету. Люди, які вже не перший рік зустрічають абітурієнтів, а за певний час випускають у світ неймовірних спеціалістів своєї справи. Професори, які знають про наш факультет все і трохи більше. Розказали студентам про те, хто такі агрономи і садівники та наскільки велика їх роль у суспільстві, бо ж сільське господарство – годує!

Також слово надали голові Сенату студентської організації агробіологічного факультету – Любові Тхорик. Вона розказала про студентське самоврядування університету, структуру ССО АБФ та про активне, цікаве і захоплююче проведення часу, яке чекає на наших майбутніх студентів. Також голова сенату згадала те, наскільки згуртованим є студентство факультету. Хорошим прикладом цьому є наш «Ультрас» та його запальні вболівання до перемоги. Своїми досягненнями вона продемонструвала рівень знань та вмінь студентів АБФ. Вони часто їздять закордон, представляючи навчальний заклад, перемагають у спортивних змаганнях та є заохоченими до активної участі в житті університету!

Дякуємо всім, хто завітав до нашої великої сім’ї, чекаємо на Вас із широко відкритими руками. Час обирати успішне і цікаве майбутнє разом з АБФ!

Андрієнко Олександра,
Джевага Вікторія,

заступники інформаційного сектору

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook