Гостьова лекція професора Віденського університету наук про життя Вальтер Зеєра

31 жовтня 2023, 0:00

   Ексклюзивна гостьова лекція: професор Віденського університету наук про життя Вальтер Зеєр розкриває політику управління землями під забудову в Австрії

  Якщо Ви прагнете отримати глибоке розуміння політики управління землями під забудову в Республіці Австрія, дізнатися про особливості австрійського просторового планування та його роль у формуванні сталого розвитку, ознайомитися із ключовими інструментами консолідації земель для забудови, то з радістю запрошуємо Вас 31 жовтня 2023 року взяти участь у дискусії та доєднатися до гостьової лекції відомого європейського викладача-практика – професора Віденського університету наук про життя Вальтера Зеєра.

Довідково: професор Вальтер Зеєр, провідний експерт із землеустрою, земельної політики, просторового планування у сфері управління ризиками природних катастроф та адаптації до змін клімату, заступник директора Інституту просторового планування, планування довкілля і землеустрою Віденського університету наук про життя, генеральний секретар Європейської академії землеустрою.

  Головною темою зустрічі постане питання політики управління землями під забудову в Австрії, що розглядатиметься на прикладі заходів щодо зменшення використання площ під забудову. Крім того, експерт надасть вичерпний огляд успішних стратегій Австрії у сфері просторового планування та землеустрою. Учасники отримають цінну інформацію про політику, практику та ініціативи, що підштовхнули Австрію до моделі ефективного землекористування.
  Організаторами заходу є факультет землевпорядкування Національного університету біоресурсів і природокористування України і компонент «Фаховий діалог із земельних питань» проєкту «Німецько-Український aгрополітичний діалог (АПД)».

  Тематика заходу орієнтована головним чином на здобувачів університетів України, в яких здійснюється підготовка землевпорядників і геодезистів. Водночас, вона може стати цікавою для містобудівників, управлінців, працівників територіальних громад, аспірантів, науково-педагогічних працівників і всім тим, хто цікавиться питаннями просторового планування, регулювання земельних відносин, сталого розвитку, охорони довкілля та ін.

Захід проходитиме із синхронним перекладом.

Формат зустрічі: відеоконференція на платформі Zoom.

Для участі необхідна попередня реєстрація
https://forms.gle/tFJ6KUbrpRK48hFD7

 

Людмила Гунько,
доцент кафедри землевпорядного проектування

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook