Кращі випускники Жашківщини навчатимуться на гуманітарно-педагогічному факультеті

11 березня 2015 року

     Що може бути кращим, аніж теплого весняного дня відвідати свою першу альма-матер – Острожанську ЗОШ I-III ступенів, завітати до своїх учителів-наставників, сердечно подякувати за їхню нелегку працю.

    А ще – це чудова нагода поспілкуватися з учнівською молоддю та  провести профорієнтацію серед старшокласників. Приємно, що ця тепла зустріч 10 березня відбулася в кабінеті української мови. Саме тут вперше познайомили з рідним словом і прищепили любов до нього назавжди. Тут і дошка, біля якої, пригадую, декламувала «Мені тринадцятий минало…» Т.Г. Шевченка, і парта, за якою до останнього класу гризла граніт науки.
 
   Одразу впадає в око збентеженість та схвильованість випускників. І не дивно, адже цьогоріч чи за рік-другий їм потрібно визначитися з професією та обрати виш, в якому навчатимуться. Власне про це і була розмова із учнями 9-11 класів. До речі, випускники Острожанської ЗОШ завжди охоче вступали до НУБіП. Серед них – Олеся Петрук, Алла і Наталя Балакірєві, Ірина Швед та інші. Тож під час зустрічі школярів ознайомлено із перевагами навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті, напрямами підготовки та спеціальностями, можливостями проходження навчальних і виробничих практик, працевлаштування. А яке ж навчання без проведення змістовного дозвілля та студентського самоврядування?! Мова йшла і про це. Також учні отримали  буклети про факультет та роздатковий матеріал із правилами прийому до університету. Всіх школярів та їхніх батьків запрошено на день відкритих дверей 28 березня.
  
Ольга Наконечна,
старший викладач кафедри соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook