Тетяна Токаренко: обираю НУБіП України, факультет харчових технологій, магістратуру «Нутриціологія»
— Розкажіть коротко про себе.
— Мене звати Тетяна Токаренко, маю вищу освіту за спеціальністю «Журналістика. Видавнича справа та редагування».
— Звідки дізналися про НУБіП України?
— Про Національний університет біоресурсів і природокористування України дізналась від коучера школи нутриціолога, який також здобув магістерський рівень вищої освіти на факультеті харчових технологій та управління якості продукції АПК.
— Що стало вирішальним у виборі спеціальності 181 "Харчові технології" освітньо-професійної програми "Нутриціологія"?
— Як то кажуть, ніколи не говори «ніколи». Була впевнена, що більше ні в який університет поступати не буду, але через майже 20 років я знову абітурієнт! В мене нове натхнення, нове хобі, нова мрія - нутриціологія. Мрія допомагати іншим бути здоровішими і щасливішими.
Численні спроби розібратися зі станом власного здоров’я переросли в захоплення. Зараз і не минає і дня без поглиблення у недра дієтології, фізіології, медицини. Все почалося із відвідування школи нутриціолога. Уривки знань з нутриціології і медицини почали складатися в єдиний пазл. Це окрилює, коли маєш знання робити оточуючих здоровішими, коли люди починають посміхатися, коли почуваються краще. Адже гормон щастя в організмі людини виробляється завдяки правильному режиму дня і ночі, раціону.
Моя мета – допомагати людям змінювати харчові звички, складати корисні раціони. Впевнена, що факультет харчових технологій та управління якості продукції АПК допоможе досягти цієї мети!
— Дякую за цікаву та щиру розмову! Бажаю Вам успіхів та реалізації всіх планів і задумів!
Розмову вів
Ігор Устименко, кандидат технічних наук,
доцент кафедри технології м’ясних,
рибних та морепродуктів