Київська школа дипломатичних мистецтв висловлює велику подяку за співпрацю та участь в проекті «Громадянська освіта проти дезінформації» викладачам кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

27 червня 2023 року

Наприкінці травня поточного року Київською школою дипломатичних мистецтв було реалізовано проект «Громадянська освіта проти дезінформації. Протидія неправдивим трактуванням історії в міжнародній політиці й пропаганді».
Цей проект був націлений на реалізацію конкретних кроків з вирішення проблеми:
- Задля покращення ситуації в сфері підготовки відповідних експертів нашу проектну діяльність спрямовано на запровадження до системи громадянської, вищої та післядипломної освіти в Україні спеціалізованої тренінгової програми, сфокусованої на протидії дезінформаційним практикам у вимірі культурних ідентичностей, колективної пам’яті та репрезентацій минулого.
- Така новація сприятиме створенню корпусу експертів, компетентних у нейтралізації вказаних деструктивних наративів, націлених на стимулювання напруги, протиборства й конфліктів між сучасними спільнотами в Європі й поза її межами.
Викладачі кафедри міжнародних відносин і суспільних наук взяли персональну участь у даному міжнародному проекті Київської школи дипломатичних мистецтв, за що отримали від виконавчої директорки Оксани Володимирівни Забузової велику подяку за співпрацю впродовж надважкого 2022-2023 навчального року та сертифікати за участь.

     

     

Колектив кафедри також висловлює повагу і вдячність за нашу дружню співпрацю, яку сподівається розвивати й укріплювати вже впродовж наступного 2023-2024 навчального року!

 

 

Вікторія Хвіст,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook