До Дня Києва Почесною грамотою відзначено Шинкарук Лідію Василівну!

2 червня 2023 року

 Столиці України 28 травня 2023 року виповнився 1541 рік! Гордість, яка є в серцях кожного за наше місто, велетня, який міцно тримає оборону, і на якого рівняються всі міста і селища нашої рідної країни. Та всім зрозуміло, що історію створюють люди: хто зі зброєю в руках, а хто своїми вчинками або прикладами, хто наполегливою працею, а хто стійкою громадянською позицією.

   З нагоди святкування Дня Києва відбулося урочисте вручення Почесних грамот Київського міського голови В.Кличка киянам, які активно приймають участь у соціально-економічному та культурному розвитку столиці.

   За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у соціально-економічний і культурний розвиток столиці України - міста Києва, активну громадську діяльність, високий професіоналізм та з нагоди Дня Києва Почесною грамотою нагороджено Шинкарук Лідію Василівну, члена-кореспондента НАН України, доктора економічних наук, професора!

 

Щиро вітаємо Лідію Василівну із заслуженою нагородою і бажаємо успіхів на шляху до спільної мети всіх українців – великої Перемоги над ворогом!!!

Колектив кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook