Конкурс есе від Великої Хартії Університетів 2023 на тему: Як студенти можуть мати більший вплив, щоб їхні університети могли робити більш ефективний внесок у суспільство?

16 травня 2023 року

    Під час вебінару Великої Хартії Університетів 4 травня 2023 року започаткували Конкурс студентських есе, відкритий для зареєстрованих студентів з будь-якого університету та будь-якої країни, на тему : «Як студенти можуть посилити вплив на підвищення ефективності своїх університетів?»

    Велика Хартія Університетів у версіях 1988 та 2020 років визнає важливу роль, яку студенти відіграють в університетах. У рамках своїх зусиль із посилення участі студентів у вищій освіті Великої Хартії Університетів (MCO) включила представників студентів до своєї керівної ради.

     Для досягнення цієї мети MCO співпрацює з Глобальним студентським форумом і Європейською студентською спілкою в цьому конкурсі есе для студентів. Конкурс спрямований на те, щоб зібрати свіжу думку від студентів про те, як вони можуть зробити більший вплив на те, щоб їхні університети могли зробити більш впливовий внесок у суспільство.

    MCO поділиться ідеями та перспективами, отриманими в результаті конкурсу, з університетами для сприяння позитивним суспільним результатам і посиленню залучення студентів. Конкурс пропонує п’ять призів у вигляді оплати участі в ювілейній конференції MCO 2023, яка відбудеться 23-25 жовтня 2023 року в Лодзі, Польща. Переможці отримають можливість представити свої есе та взяти участь в дискусіях з міжнародною аудиторією.

Есе можна подати до 12 червня 2023 року, а переможців оголосять 28 липня 2023 року.

Детальнішу інформацію можна прочитати тут - https://www.magna-charta.org/activities-and-projects/mco-essay-competition-2023?utm_medium=email&utm_source=VOXmail%3A2011702+Nessuna+cartella&utm_campaign=VOXmail%3A2900046+MCO+Connect+-+Issue+8-+May+2023

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook