На факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології відбулося чергове засідання робочої групи ОПП першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти зі спеціальності 101 «Екологія»

15 травня 2023 року

  В рамках щорічного оновлення та перегляду освітньо-професійних програм (ОПП) відбулося чергове засідання робочої групи ОПП першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти зі спеціальності 101 «Екологія».

 
  На засіданні заслухали результати аналізу змісту освітніх програм провідних українських та зарубіжних університетів, які були використані при формуванні відповідних ОПП для вступників 2023 року. Інформацію представили гарант ОПП першого (бакалаврського) рівня професор Володимир Боголюбов, другого (магістерського) рівня спеціалізації «Екологія та охорона навколишнього середовища» професор Віталій Гайченко та «Екологічний контроль та аудит» доцент Марина Ладика. В обговоренні приймали участь заступник декана доцент Валерія Бондарь, завідувач кафедри екології агросфери та екологічного контролю Олена Наумовська, доценти Світлана Паламарчук, Віта Строкаль, Сергій Павлюк, Євгеній Бережняк, Володимир Іллєнко. Учасниками засідання було детально розглянуто доопрацювання складових ОПП з урахуванням отриманих пропозицій, зауважень та рекомендацій від здобувачів вищої освіти, роботодавців, представників академічної спільноти та інших стейкхолдерів.

Олена Наумовська,
завідувач кафедри екології агросфери та екологічного контролю

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook