ВІДБУЛАСЬ ЧЕРГОВА ЗУСТРІЧ 6 ГРУПИ 1 КУРСУ З НАСТАВНИКОМ ГРУПИ

30 квітня 2023, 13:38
ФВМ НУБіП України

   27 квітня 2023 року у студентів 6 групи 1 курсу відбулись чергові збори з наставником групи, старшим викладачем, кафедри хірургії і патофізіології імені академіка І. О. Поваженка, Бокотьком Романом.
   Розмова розпочалась з питань щодо відвідувань студентів пар, а також безпеки кожного студента. Роман Романович сповістив інформацію щодо профорієнтаційної роботи кафедри та факультету, Вступної кампанії 2023 року для подальшого залучення майбутніх абітурієнтів в НУБіП України.

   Під час війни з московією важливим є спілкування зі студентами групи. Постійно студенти та куратор групи знаходяться на зв’язку, переважно, за допомогою повідомлень у Telegram або Viber.
   Наставник групи розповів студентам останні новини з життя університету, факультету, кафедри. Основна увага була приділена питанням відвідування пар і щодо перебування студентів групи за кордоном під час навчального процесу. Обговорили також питання заборгованостей у студентів за минулий семестр з навчальних дисциплін та майбутніх екзаменів і заліків, які незабаром настануть в травні цього року.

   Наставник групи наголосив, що студенти мають зосередити свою увагу на освітньому процесі, та сконцентрувати зусилля на відмінному закінченні навчального другого семестру. Наголосив, на ліквідації заборгованості за минулий семестр.
   Під час зустрічі студенти отримали інформацію щодо графіка залікової та екзаменаційної сесії й обговорили ряд організаційних питань. Куратор групи наголосив на своєчасній підготовці до заліків й екзаменів та їх успішної здачі, активна участь у культурно-виховних заходах тощо.
   Зустріч студентів з наставником відбулась в позитивній атмосфері, студенти активно долучались до розмови.
   На зустрічі розглянуто й інші важливі питання життєдіяльності 6 групи 1 курсу НУБіП України.
   Отже, продовжуємо наполегливо працювати, щоб успішно завершити навчальний процес у другому семестрі та скласти позитивно заліки та екзамени й не перестаємо вчитися і надалі.

СЛАВА УКРАЇНІ !!!
ГЕРОЯМ СЛАВА !!!
СЛАВА ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ !!!

Староста 6 групи 1 курсу:
Скопець Єлизавета
Наставник групи:
Роман Бокотько

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook