ВІДБУЛИСЬ ПЛАНОВІ ЗБОРИ 6 ГРУПИ 1 КУРСУ З НАСТАВНИКОМ ГРУПИ

14 квітня 2023, 8:25
ФВМ НУБіП України

   Організація освітнього процесу в умовах воєнного стану потребує іншого змісту та підходів до проведення виховної роботи. Основним цільовим напрямом має стати забезпечення безпечної складової здоров'я особистості, забезпечення її фізичного, психічного, соціального і духовного благополуччя студента першокурсника НУБіП України.

   13 квітня 2023 року на зборах з наставником 6 групи 1 курсу старшим викладачем кафедри хірургії і патофізіології імені академіка І. О. Поваженка Бокотьком Романом Романовичем обговорили актуальні питання, які на даний час турбують першокурсників, а саме: проживання в гуртожитку, явка студентів на пари, прописка студентів, які не прописались за місцем проживання, санітарний стан кімнат і місць загального користування в гуртожитку №6 НУБіП України, здача академічних заборгованостей за минулий семестр, дисципліна у місцях загального користування, запобігання тютюнопаління в Університеті тощо.
   Ще раз наставник групи попросив неухильно дотримуватись вимог чинного законодавства щодо заборони паління на території Університету, в студентських гуртожитках, у місцях загального користування. А також попросив студентів першого курсу формувати навички здорового способу життя та давати приклад іншим.

   Староста групи, Скопець Єлизавета доповіла про хід навчання, звертала увагу на проблеми, які виникають у групі.
   На зустрічі розглянуто й інші важливі питання життєдіяльності 6 групи 1 курсу факультету ветеринарної медицини НУБіП України.
   Той факт, що студенти, на жаль, поступово вимушено звикають до нових реалій, не означає, що вони можуть обійтися без підтримки наставників і родини. Вони як ніколи її потребують. Їм потрібна наша впевненість у тому, що все буде добре, наша стійкість та віра в перемогу навіть у важкі часи невизначеності. До того ж тепер наставник-куратор додатково стає ще й справжнім психологом! Тому метою роботи куратора є психологічна підтримка, спілкування, повага й розуміння, що ми одна велика родина, яка в будь-який час стане на захист студента НУБіП України !!!

СЛАВА УКРАЇНІ !!!
ГЕРОЯМ СЛАВА !!!
СЛАВА ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ !!!

Староста 6 групи 1 курсу:
Скопець Єлизавета
Наставник групи:
Роман Бокотько

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook