Конструктивна розмова адміністрації механіко-технологічного факультету з студентами 2 і 3 курсів

12 квітня 2023 року
   Семестрові зустрічі здобувачів вищої освіти з адміністрацією механіко-технологічного факультету, мають традиційний характер. Подібні заходи, дозволяють отримати зворотній зв’язок та реакцію з боку студентства, на організацію освітнього процесу і культурно-виховний вишкіл, в умовах навчального закладу.
   Перед майбутнім сесійним періодом, потрібно щільно тримати руку на пульсі освітнього самопочуття молодих людей факультету, з метою забезпечення вдалого складання семестрового контролю знань.

   Раціоналізація графіку освітнього процесу, перспективи очної сесії та результати проміжної атестації, були обговорені на зустрічах студентів 2 і 3 курсів, з адміністрацією механіко-технологічного факультету, 5 і 11 квітня 2023 року. Відповідно, до внесених коректив, у графік освітнього процесу, студенти 2 курсу продовжать очний формат навчання, до кінця семестру. Студенти 3 курсу, з 1 травня, до кінця семестру, продовжать навчання в дистанційному форматі, але сесію обидва курси, будуть складати очно. На зібранні, також проаналізовані результати проміжної атестації, стан виконання курсових проєктів та перспективи майбутніх практик.

   Декан факультету Вячеслав Братішко, наголосив, що студенти повинні свідомо виконувати свою основну місію – здобувати знання, розвиватися, бути активними і не допускати проявів нестатутних відносин. Зміни в графіку освітнього процесу, зорієнтовані на максимально можливу якість опанування знань здобувачами вищої освіти. Очне навчання – головний інструмент майбутнього інженера і транспортного фахівця, у засвоєні необхідної інформації, для становлення фахового розвитку. Декан нагадав студентам про діючий алгоритм поведінки при повітряних тривогах та надзвичайних ситуаціях, підкреслив відповідальне ставлення кожного студента, до навчання та етичній поведінці у студентській спільноті. Здобувачі вищої освіти факультету, повинні розуміти негативний вплив шкідливих звичок, на формування стійкої особистості. Деяким студентам потрібно припинити паління, яке, наразі, заборонено на території університету і застосувати свою енергію на вдосконалення аури світосприйняття.

   Заступники декана Ігор Сівак та Оксана Ачкевич висвітлили результати участі студентів, в освітньому процесі, звернули увагу на показники відвідування занять, наголосили на зібраності і взаємопідтримці в академічних групах, толерантному ставленні один до одного та гуртуванні в колективі. Ліквідація академічної заборгованості, майже завершена. Результати проміжної атестації, вказують на активізацію деяких студентів, в освітньому процесі, їхня позиція, в розумінні навчального середовища, буде заслухана, на засіданні навчально-методичної комісії факультету, 13 квітня 2023 року. На відкрите засідання комісії, будуть запрошені старости і наставники академічних груп та батьки студентів. Також, заступники декана звернули увагу, на побутові умови проживання студентів, у гуртожитку і наголосили, на дотриманні правил внутрішнього розпорядку студентського кампусу.

   Гість зібрання, старший викладач кафедри військової підготовки, Ігор Безверхий, закликав студентів вступати до лав кафедри і здобувати військову освіту, яка у майбутньому знадобиться, для застосування, у будь яких силових структурах держави. Крім того, студенти повинні розвивати свій патріотичний дух і вміти боронити свою країну, що сьогодні дуже актуально.

   В результаті зборів, студентський колектив налаштований на продовження очного навчання та складання сесії в очному форматі. Здобувачі вищої освіти зобов’язалися покращити якісні показники навчання та натхненно готуватися до екзаменів і заліків. Крім того, студенти 3 курсу, до кінця квітня, виконають саморозподіл, між базами виробничих практик факультету та оберуть вибіркові дисципліни, для опанування у майбутньому семестрі.
Ігор Сівак,
заступник декана механіко-технологічного факультету
з навчально-виховної роботи

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook