Освітньо-виховний процес розглянуто на зборах студентів третього курсу факультету ветеринарної медицини

12 квітня 2023 року
ФВМ НУБіП України

   5 і 11 квітня відбулися збори деканату факультету ветеринарної медицини зі здобувачами вищої освіти 3 курсу. Метою зустрічі було обговорення освітньо-виховного процесу в другому семестрі 2022-2023 н.р.

  

   У вступному слові декан Микола Цвіліховський ознайомив здобувачів вищої освіти з подіями, що відбулися на факультеті та в Університеті. Зокрема, на факультеті постійно оновлюється матеріальна база, кафедрами забезпечується освітній процес як у дистанційному, так і в очному форматі. Безперебійно працює клінічний центр "Ветмедсервіс", що надає допомогу тваринам. Співробітниками факультету постійно проводиться підвищення кваліфікації лікарів ветеринарної медицини України. Декілька студентів стажуються закордоном за відповідними міжнародними освітніми програмами. Факультет успішно пройшов акредитацію освітньої програми «Ветеринарна медицина», отримав 4 наукових проєкти, що фінансуються Міністерством освіти і науки України і вже в цьому році уклав кілька госпдоговірних наукових тематик на суму понад 300 тис. грн. Співробітники і студенти продовжують активно допомагати постраждалим внаслідок війни та Збройним Силам України.

 

   Заступник декана Сергій Деркач акцентував увагу здобувачів вищої освіти на питаннях організації освітнього процесу на факультеті у другому семестрі 2022-2023 н.р. Довів інформацію щодо графіку сесії у цьому семестрі. Звернув увагу окремих здобувачів вищої освіти на заборгованість за навчання. Закликав студентів до активної роботи в період очного навчання та на дотриманні маскового режиму в зв’язку з коронавірусом підчас очного навчання.

 

   Заступник декана Юрій Жук зосередив увагу на графіках проходження навчальної практики та вибіркових дисциплінах. Закликав студентів до активної участі в наукових гуртках.

 

   Заступник декана Тарас Савчук зупинився на питаннях додаткових балів, участі здобувачів вищої освіти в спортивних і культурно-патріотичних заходах. Акцентував увагу здобувачів на дотримані правил поведінки у гуртожитку і на території університету. Закликав студентів бути патріотами свого факультету, університету, України.

 

   Голова сенату студентської організації факультету Марія Хведчук зупинилася на заходах, які проводить студентська організація університету і факультету та закликала здобувачів вищої освіти приходити зі своїми ідеями.

 

   На зборах здобувачі вищої освіти поставили ряд питань, які їх турбували та отримали чіткі, лаконічні і аргументовані відповіді на них.

 

 

 

 

 

   На завершення декан факультету Микола Цвіліховський закликав всіх працювати системно, бути єдиними цілим, підтримувати постійний зв’язок, допомагати один одному і побажав усім міцного здоров’я та мирного неба над головою.

Слава Україні!

Сергій Деркач, Юрій Жук, Тарас Савчук,
заступники декана факультету ветеринарної медицини

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook