Вперед до омріяного фаху — на факультеті ветеринарної медицини відбувся День відкритих дверей

6 квітня 2023 року
ФВМ НУБіП України

   Ми зобов’язанні дбати про розвиток нашої держави та її економіку шляхом підготовки висококваліфікованих, конкурентоспроможних кадрів у кожній галузі.

   6 квітня 2023 року на факультеті ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України проведено «День відкритих дверей» для випускників шкіл, гімназій і ліцеїв України очно, а також в режимі on-line з використанням платформи Cisco Webex. У «Дні відкритих дверей» взяли активну участь 212 учасників у тому числі 89 очно і 123 дистанційно, які виявили бажання вступити на факультет ветеринарної медицини з різних куточків України.

   До майбутніх абітурієнтів із вітальним словом звернувся декан Микола Цвіліховський, який зазначив, що освідченні потужні кадри визначають майбутнє нашої держави. Дуже добре що відчувається позитивний настрій молоді, яка планує пов’язати своє подальше життя з ветеринарною медициною, наданням допомоги тваринам, готовністю оберігати людство від хвороб, і цим самим, забезпечувати якість життя та безпеку кожної людини.

 

   Декан зазначив, що факультет ветеринарної медицини НУБіП України є центром ветеринарної освіти, науки, інновацій і практики в нашій державі. Підтвердженням цьому є успішна робота його випускників на самих сучасних високотехнологічних підприємствах, у ветеринарних клініках як в Україні, так і в усьому світі – США, Канаді, Австралії, країнах Європейського союзу.

 

   Микола Цвіліховський акцентував увагу на сучасній матеріально-технічній базі факультету та інформував абітурієнтів про те, що вже багато зроблено в плані створення надсучасних навчально-наукових і дослідницьких лабораторій та клінічних спеціалізованих кабінетів.

 

 

   На факультеті здійснюється підготовка фахівців за спеціальністю 211 «Ветеринарна медицина» з ліцензійним обсягом 350 осіб. Нині здійснюється ліцензування ОПП «Єдине здоров’я». Підготовку лікаря ветеринарної медицини здійснюють 110 висококваліфікованих науково-педагогічних працівників, третина з яких – доктори наук, професори.

 

 

   На кожному курсі формується група з вивчення фундаментальних та фахових дисциплін англійською мовою. Студенти нині проходять навчання за програмою «Еразмус+» у європейських університетах: Естонії, Іспанії, Хорватії, Польщі та ін. Після закінчення університету є достатня кількість місць для працевлаштування, оскільки факультет активно співпрацює з Радою роботодавців, яка надає сучасні бази практичної підготовки студентів та місця для працевлаштування випускників.

 

   Секретар приймальної комісії Юлія Палиця ознайомила абітурієнтів з особливостями нинішньої вступної компанії. Вона детально зупинилася на складанні Національного мультипредметного тесту та підготовці мотиваційного листа, які необхідно подавати для вступу, наголосила на підготовчих курсах і участі в олімпіаді щодо вступу в Університет.

 

   Для учасників Дня відкритих дверей була продемонстрована матеріально-технічна база кафедр та інших структурних підрозділів факультету. Учасники ознайомилися з особливостями підготовки лікаря ветеринарної медицини на факультеті, роботою ННВ Клінічного центру «Ветмедсервіс», ННЛ «Банк крові тварин», ННЛ «Центр репродуктології тварин з банком сперми і ембріонів», ННЛ «Центр клітинних технологій у ветеринарній медицині», Музей анатомії та НДІ «Здоров’я тварин».

 

  

 

 

 

 

 

  

   Зазначимо, що учасники «Дня відкритих дверей» були активними, поставили велику кількість питань, на які отримали вичерпні відповіді.

 

 

 

 

 

 

 

 

   На завершення декан наголосив, що на факультеті кожен день є потенційним Днем відкритих дверей, побажав усім міцного здоров’я, успіхів і мирного неба над головою.

   Бажаємо усім абітурієнтам успішно завершити навчання, скласти Національний мультипредметний тест і вступити на омріяну спеціальність!

Слава факультету!
Слава Університету !
Слава Україні!

Сергій Деркач, Юрій Жук, Тарас Савчук,
заступники декана факультету

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook