Інтерактивне навчання: викладачі коледжу удосконалюють свої цифрові навички

24 березня 2023 року

   Викладачі коледжу: Євгенія Голуб, Ірина Вінник, Наталя Даль, Тетяна Семененко та Андрій Сиротенко взяли участь у віртуальному навчальному курсі, який проходив з 23 по 24 березня 2023 року і був організований у рамках проєкту «Підтримка цифровізації українських аграрних університетів».

   Зміст курсу полягав у використанні цифрових інструментів для створення сучасного, студентоцентрованого та мотивуючого навчального матеріалу, зокрема використання програми Camtasia в освіті.

 

 

   Викладачі навчилися записувати відео для онлайн-навчання, комбінувати презентації, відео та скріншоти, створювати інтерактивні елементи, редагувати відео та експортувати його в різні формати. Також педагоги опанували різні методики роботи з новим потужним цифровим інструментом Camtasia, який допоможе їм покращити якість своєї діяльності.

   Цей курс дав можливість учасникам удосконалити свої професійні навички та впроваджувати цифрові інструменти в освітній процес для забезпечення більш ефективного інтерактивного навчання студентів.

Євгенія Голуб, Андрій Сиротенко,

викладачі

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook