Інтерв’ю зі студентом 2-го курсу спеціальності «Деревообробні та меблеві технології» Андієм Ісаєвим

1 квітня 2023 року

Вітаю Андрію! Розкажи нам трохи про себе. Як так сталося, що Ви вибрали навчання у НУБіП?
Вітаю, мене звати Андій Ісаєв, мені 20 років, я студент 2-го курсу в НУБіП України за спеціальністю 187 Деревообробні та меблеві технології. Після 9-го класу я вступив на навчання у «Київське вище професійне училище будівництва та архітектури» за професією: столяр будівельний. Після 3-х років навчання в училищі я вирішив продовжувати здобувати освіту за вибраним напрямок професії у вищому навчальному закладі. Склав ЗНО. За рекомендацією вчительки з технології столярних робіт Гончар Т.Г. я обрав НУБіП України.

Як Ви вступали до університету? Розкажіть про свій досвід.
Попередньо після закінчення навчання в училищі, я вже орієнтувався іти навчатися у НУБіП. Згодом, дізнався зі сайту закладу які документи потрібно мати з собою при вступі, в зазначений час і дату прибув до приймальної комісії ВНЗ і подав документи.

Чому Ваш вибір припав саме на спеціальність 187 Деревообробні та меблеві технології?
За період навчання за професією: столяр будівельний в КВПУБіА, мені сподобалося працювати з деревиною, вивчати її. Як зазначав вище, тоді я і вирішив для себе, що після закінчення навчання в училищі продовжитиму навчання за обраним напрямом. Так, у НУБіП України я обрав і поступив на спеціальність 187 Деревообробні та меблеві технології.

Ваші припущення про навчання в університеті збіглися з реальністю?
Так, звичайно! Дещо я вже знав з училища, де проходив практику на різних будівництвах. Далі вже тут в НУБіП України за 2 роки навчання багато побачив нового, був учасником конференції на яких виступали представники деревообробних підприємств, ділилися своїм досвідом в галузі. Це все ще більше викликає в мене симпатію до цієї спеціальності.

Які враження у Вас за час навчання на даній спеціальності протягом 1,5 роки? Чи є у Вас улюблений предмет, викладач?
Враження дуже позитивні. Найбільше вразила велика кількість навчальних корпусів з різними напрямками навчання, наявністю стадіону та велика кількістю гуртожитків. Здивований також, що ВНЗ має власний ботанічний сад – і все це у пішому доступі. Улюбленого предмету поки немає, тому що мені подобаються усі предмети та викладачі.

Чим Ви займаєшся у вільний від навчання час в університеті?
У свій вільний від навчання час займаюся саморозвитком, відпочинком а також ходжу по можливості на тимчасові підзаробітки.

Які у Вас плани після закінчення університету?
Після закінчення навчання планую працювати за спеціальністю, а в недалекому майбутньому відкрити власне деревообробне підприємство.

Дякую Вам велике за це інтерв'ю! Що б Ви хотіли сказати насамкінець нашим читачам?
Майбутнім абітурієнтам хочу порекомендувати НУБІП України як ВНЗ, оскільки тут можна знайти для себе багато напрямків навчання, дізнатися багато нового та корисного, що знадобиться нам у дорослому житті. І Вам дякую.

 

Розмову вів доцент кафедри ТтаДВД, к.т.н.,
Сергій Мазурчук

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook