Онлайн семінар з репродуктології для студентів і викладачів фахових коледжів

27 березня 2023, 17:55
ФВМ НУБіП України

   23 березня 2023 року викладачами кафедри акушерства проведено онлайн семінар «Сучасні тенденції розвитку репродуктології тварин». На семінарі були присутні викладачі і студенти: Бучацького фахового коледжу, Млинівського технолого-економічного фаховового коледжу, Компаніївського коледжу ветеринарної медицини, Рожищенського фахового коледжу, Липкуватівського аграрного коледжу.
   На початку семінару завідувач Олександр Вальчук ознайомив учасників з кафедрою акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин НУБіП України, розповів про роботу Центру репродуктології тварин з банком сперми та ембріонів, а також звернув увагу слухачів на наближення вступної кампанії 2023 в НУБіП Україні та можливості які дає навчання на факульеті ветеринарної медицини

   В основній частині семінару було заслухано дві доповіді. Перша - доктора ветеринарних наук, доцента Віталія Ковпака «Сучасні методи біотехнології відтворення великої рогатої худоби»,  в якій автор ознайомив присутніх із новітніми досягненнями колективу кафедри у цій галузі.

 

   У другій доповіді «Особливості концепції біотехнології відтворення собак», кандидат ветеринарних наук доцент Сергій Деркач надав цінні практичні поради щодо виявлення оптимального часу та техніки успішного осіменіння собак.

 

   Учасники подякували за проведений семінар і запропонували частіше проводити подібні заходи.

 

 

 

     Доц. В.Мазур

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook